Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

söndag 28 juli 2013

En vecka kvar till Loppis deluxe



Ibland undrar jag hur tiden kan gå så fort...
Svisch - och bara så där så är det snart augusti.

Ikväll inviger jag för första gången min lilla skrivarhörna i lägenheten. 
Åhh så gott det känns! Här kommer jag verkligen trivas, det känns liksom direkt. Kan bli fint att sitta här när hösten smyger sig på och skriva blogginlägg. 

Under veckan som kommer ska jag koncentrera mig på att plocka iordning saker som ska med till Carina på loppisen/brocanten som vi ska ha hemma på hennes gård, söndag 4/8 mellan 11-14. 


Tycker du om loppisar med mycket fina saker - KOM DIT!!!
Titta in här på Carinas blogg och läs mer om dagen. 

Ha nu en riktigt bra vecka, och glöm inte boka in loppisen!

Hoppas vi ses där!

onsdag 10 juli 2013

Sommartider

Det märks verkligen att det är sommartider nu!
Inläggen duggar inte tätt direkt. Men, det är så härligt för jag varvar sånt som behöver göras med må-bra-stunder och det blir en riktigt härlig mix. Jag jobbar nämligen mycket den här sommaren, och det kanske är just det som faktiskt gör att jag tar vara lite extra på de tillfällen som ges att njuta. Ni vet - picknick i gräset vid älvkanten, ett glas vin på en solig uteservering, promenera, läsa, ta med kameran och cykla ut på lite upptäcktsfärd i vår vackra stad. Jag inser att jag är lite kär.... Tänk så mycket vackert jag ser nu när jag möter stan från den här sidan. Det är underbart!

Däremellan fortsätter projekt "packa upp och fixa iordning i lägenheten" och det är så skönt för jag känner ingen brådska. En sak i taget OCH DET ÄR VÄLDIGT OLIKT MIG. Det vet ju ni som känner mig hi hi. Men, jag har landat så gott här, funnit mig till ro helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta att plocka ur lite kartonger minsann.

Ha det fint och njut varje minut.