Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

måndag 2 februari 2009

Så tokigt och så roligt!


Har ni tänkt på så tokigt det kan bli ibland!

Ibland är man så fullt upptagen med en massa saker som man har runt omkring sig så det är som om hjärnan liksom är fullproppad!

Ska det då kunna komma in något nytt så känns det som om något annat måste ut först!

Ibland har jag till och med kommit på mig själv med att jag tänker på något, sen när jag ska säga det börjar jag meningen - sen så är hjärnan några steg före och börjar tänka på något annat också avslutar jag den första tankens mening med slutet på den andra tanken......

Oj, oj - hängde ni med där????


Som ni säkert börjar förstå av detta inlägg så är det ganska överfullt i min hjärna just nu.

Det är så mycket jag vill göra och mitt i allt detta behöver jag ha lite tålamod och låta en del saker falla på plats.

Det är ganska svårt det!

Att ha tålamodet att vänta in och inse att det mesta kommer till oss när tiden är rätt - och oftast inte absolut just när vi själva vill att det ska komma!!!!


Ibland kan det bli tokigt på grund av att man är disträ också....

Typ tonårsdisträ.......


Fredrik kom fram till mig igår - med musik i öronen - och var lite sådär halvdisträ som man kan vara som 18-åring.

-Öh, du...... kan jag låna ditt bredbara bärband sen ............


Också bara exploderade det för oss båda två - jösses vad vi skrattade!!

Bredbart bärband...... Han menade bärbart bredband!


Vi har nog lite mycket i hjärnan så där lite till mans tror jag.


Men, ibland så kommer det också såna där tillfällen som bara förgyller tillvaron så mycket, och så var det i fredags!

Då fick jag besök av Britt som har bloggen http://prillig.blogspot.com/

Vi har fått kontakt genom bloggen också hade vi bestämt att hon skulle komma och hälsa på mig i butiken. Gissa om jag var förväntansfull - gick där som ett barn på julafton och väntade.

Det blir ju pirrigt också - men oj vad kul det var! Det är ju vissa människor man får kontakt med direkt och så kändes det ju när vi fick kontakt genom bloggen och så kändes det precis när vi fick "live-kontakt" också. Härligt!

Tiden bara rann iväg och dessutom blev jag så glad för jag fick den äran att göra två stycken kransar som hon skulle ha hängande på sitt urvackra linneskåp. Kika in här om du vill se hur det blev http://prillig.blogspot.com/2009/01/igar-upplevde-jag-nagot-mycket.html

Ja, tack Britt för att du kom och hälsade på mig! Det var sååååå kul!!!!!

Idag ska jag plugga hörlurarna i öronen och sätta mig och skapa lite. Har en del beställningar nämligen. Då kliver jag in i kreativitetsbubblan för en stund och bara "förlustar mig"

Ha en toppenfin dag och tänk på att var sak har sin tid - ingen idé att stressa upp sig!

Kram kram från Mia

29 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Så fina bilder..!

: )

Ha det GOTT!

KRAM, Jenny

<3

Lallis - liv och leverne sa...

Det är så mysigt att kika in här till dig:)
Ha en härlig skapardag, vännen!
KRAM Lallis

hemtrevnad marie sa...

Så mysigt med en sån träff!
Och låt skapandet flöda du....själv söker jag just inspiration för en rullgardinsmålning till sonen som blir 19...får väl klura lite till....det är svårare att måla till en gosse, hihi!
Ska bli kul att få se din fina affär,och dig förstås!!
kraam

Maria renoverar sa...

Hej Mia!
Kul, jag hittade just din blogg. Ser att det finns flera bloggare i Värmland. Kul. Och superkul med din butik i Kil. Ska försöka ta mig dit någon gång.
Hälsn Maria
http://mariarenoverar.blogspot.com/

Evas sida sa...

Hej, första gången jag är inne och läser, håller med dig i det du skriver, det där med att du börjar en mening och så poppar det upp något som gör att du ej fullföljer meningen. Inte kul, men du får till det i din beskrivning. kommer tillbaka och läser, välkommen in till men blogg./Eva

Anneli sa...

Kära Mia.
Jag har också en son som heter Fredric och är 18 år. Han är precis lika underbar som din Fredric!! Han är enormt disträ,pratar ofta sådär lustigt och jag får många härliga skratt.
Helt underbara våra tonåringar.
Jag tar till mig alla dina kloka ord.

Många kramar Anneli.

Britt sa...

Guud! vilket roligt inlägg!! :-)
Jag förstår precis vad du menar med att säga fel saker för att hjärnan är nån annanstans...
:-)

Tack själv det var en stund som jag kommer att spara på.

Kram Britt

Viola sa...

Hej Mia, jodå, jag känner igen så väl fenomenet med knökfullt uppe i hjärnkontoret, ibland svämmar det likdsom över, fniss...ljuvliga bilder från dig och nu måste jag in och tkika hos ditt främmande...ha en bra vecka, kram

Inspiration i vitt sa...

Jag var ju genast tvungen att gå in på Plirrigs blogg och titta på de underbara kransarna du har gjort, vad attans duktig du är och jag ser ju en krans till med rosor som du visar på sidbilderna, hur fin är inte den då???

Vad kul att träffa en bloggvän så där och jag förstår att ni hade det mysigt.

Ja tonåringar säger jag bara, de är att roliga(för det mesta) jag har ju två tonårstjejer hemma så jag vet hur det är hihi.

Fina bilder du visar och det gröna hjärtat var så vackert.
Kram på dig/Ingela.

Mjölk, Puder & Aska sa...

Hej Mia,

Hängde definitivt med...haha, och jag kan glädja dig med att DU är inte ensam!

Vad roligt att du träffat en bloggare, har även jag för några veckor sedan och fick samma känsla som du. Vi fick värsta kontakten direkt.
Alltid roligt med nya underbara möten.
Kram Anna

Vita små hjärtan sa...

Det kan bli hur tokigt som helst!!! Men det är inte nyttigt o stressa....(säger en som det alltid går i 180 för :) ) Kram

Penseldraget sa...

hej mia
ett rent nöje att läsa dina inlägg har skrattat gott =) man könner ju så väl igen sig...vad kul med träff i din butik, kul när man får sån bra kontakt med nya människor =) jag är oxo i farten och har mest suttit med skissblocket och kommit på lite nya saker jag vill göra...de är på gång =)
ha en skön kreativ vecka
varma kramar
pia

Hanna sa...

Mycket fina bilder, tack för titten!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

♥ Pia... sa...

hej...och ja du ...jag har nog skrattgropar om jag kikar efter..hihi..men vad glör väl det...ingenting ..just nu..men till sommaren njaaa..:)..jo men visst så har jag måat med vattenbaserat..:(..skrutt oxå..tänkte faktiskt tanken ..att jag kanske måste måla med olje äfrg..fast det gillar jag inte..du vet lukten och att det tar sååå lång tid..men men ..får kanske ta skeden i vacker ..tass...hihi..bredbart bärband..jo tack...det är lätt hänt att prata "fel" när huvudet är överfullt...sååå kul det lät med bloggbesök..tänk om man kunde göra en värmländsk bloggträff i sommar..det vore nåt de..kram och sov gott..låt hjärnan vila..PIA

Unknown sa...

HIhihi jösses, vad jag känner igen mig i ditt inlägg nu! Jag är jätte virrig för tillfället och det är så himmla mkt roligt och mindre rolig (hemtenta i organisationsteori) på gång nu och jag både säger och gör jätte tokiga saker. Tror att det är några stycken i min omgivbning som funderar på om jag börjar bli lite kokko....hihihi
Kram på dig min vän! /petra

Unknown sa...

Hej,
har precis hittat hit och jag kommer absolut att komma tillbaka. Underbar blogg. Och jag känner igen mig oerhört :)
Ibland är det bara så överfullt i kontoret.
Ha det gott
Maria

VACKRA hem & interiör sa...

Mia, Mia!
Vilken fin artikel jag läste om Dig i tidningen nu på morgonen.
Ha en skön, kreativ dag idag!
Kram Pia

Lotta-livets väv sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lotta-livets väv sa...

Vilket trevligt reportage i tidningen. Du ser lika glad och lycklig ut som alltid. Jag önsklar dig ALL lycka i allt som du företar dig....här tittar jag in mest varje dag för att njuta och bli glad. Kram Lotta L-A

Unknown sa...

Hejsan! Jag läste om dig i tidningen idag och halkade in här av en slump. Fint reportage.
MVH Helena

Jenny Oak Fae sa...

Kul att du gillade bilderna på rosorna, nu har jag lagt in 5 till..!

: )

Ha det GOTT!

KRAM, Jenny

<3

Älfgärdet sa...

Åh vilket helt underbart porträtt av dig i NWT idag! Du strålar - som alltid :). Imorgon kväll smyger jag förbi ditt skyltfönster igen!(Då vid 6-tiden på morgonen har jag nog alldeles för bråttom :D) Säkert har du något där som sätter igång mig.
//Madeleine

Birgitta sa...

Hej, så trevligt att du titta in till mej så jag hittade hit till din fina blogg med mycket vackert att se på. Javisst kan ordet hinna före tanken, när man vill och tänker så mycket och så fort!!! Då kan det bli lite stôlligt.

Skulle gärna ta en titt i din fina butik. Kommer ursprungligen från Karlstad, men är "hemma" alltför sällan, men till sommaren kanske.

Kramar Birgitta

Unknown sa...

Hejsan Vännen!
jovisst känns det verkligen som en riktig dröm som går i uppfyllelse detta med boken! Skulle helst av allt bara jobba med den nu ända fram till juni!! Men ja, plugga är ju också bra, antar att det känns lite mottigt just nu bara dåvi läser organisationsteorier och jag har svårt att greppa dem... Projekt på g, så spännande nu blir jag nyfiken, ler. Har du behov av extra arbetare i sommar så hör gärna av dig jag kommer på enbgång om det går att lösa med busskommunikationer från Kristinehamn, ler. KRAM Petra

♥ Pia... sa...

Hej igen:)..ja vi får klura lite på en bloggträff i sommar..för det vore kanon..jagg funderade redan på det i samras..men fick inte tummen ur..men det vore kul nu sommar..kram..PIA

Unknown sa...

Hej, igen. Satt och bläddrade i dagens nwt nu och fastnade vid ett fint och mysigt repotage. Det om dig..
Jag önskar dig verkligen lycka till. Beundransvärt med människor som kan komma tillbaka så. Har själv jobbiga erfarenheter av olika slag i ryggsäcken. Det är människor som du som ger inspiration.
Kram
Maria

ANNIKA sa...

Läste i NWT i morse ,och vem var i tidningen om inte DU.
Jättefint reportage.Roligt när någon kan uppfylla sin drömmar och det går bra för någon.
Vad kul att syssla med något som man brinner för...Bra gjort att komma tillbaka .Vad fin och fräsch du såg ut på fotot!
kram Annika

♥ Pia... sa...

Men hej,...nu är det jag igen...läste om dej hos prillig..måste naturligtvis läsa om dej i nwt oxå..vilket fint repotage..ååå så jag kände igen mej.....du beskrev det såå bra..nu har jag inte kommit så långt att jag tagit steget ut...till mitt nya liv..men förhoppningsvis ..kanske jag kan det snart..du såg lycklig ut....kram..PIA

Heidi-anitha sa...

Tenk så koselig å få møte deg en dag... Jeg hadde en slik opplevelse når jeg jobbet i butikken i dag.. En blogger kom , og lurte på om jeg var Heidi-anitha... det var veldig koselig:) Så vakre bilder og historier du kommer med i bloggen.. Syns jeg kan se deg og din sønn, - et hærligøyeblikk faktisk:)

Ha en god natt, nå skal jeg krype til køys.. Natti natt...

Klemmer White vintage. Heidi-anitha