Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

onsdag 3 februari 2010

Ett litet glädjerop bara.......


Jag har fått en award från två härliga bloggvänner - Tina och Lena - tack snälla ni!

Med denna fina utmärkelse följer en liten uppmaning. Nämligen att man ska berätta sju saker om sig själv, så här kommer lite grand som ni kanske inte vet om mig;

1. I min ungdom tävlingsdansade jag! Vi for land och rike runt och jag buggade och rockade så det stod härliga till. Ett tillfälle som etsat sig i minnet är när vi dansade final i Eriksdalshallen och det var omåttligt populära Boppers som spelade live. Åhhh, det var tider det!

2. Har ju jobbat med ganska mycket olika i mitt liv och därmed också haft möjligheten att lära mig en massa spännande saker. En av dessa var när jag fick lära mig att köra truck - och det var inte vilken truck som helst heller, utan en höglyftare..... Det ni!

3. Som 19-åring reste jag för första gången själv till huvudstaden och höll min första datakurs för cheferna på ett stort rikstäckande företag. Då kan jag säga att det var fjärilar i magen och en hel del oro för att de inte riktigt skulle förstå min värmländska, men det gick bra det också.

4. Jag är minsta barnet i en syskonskara på fyra och har alltid blivit väl omhändertagen av mina äldre bröder! Är inte det trygghet så säg!

5. Under de senaste fyra åren har jag vid två olika tillfällen suttit på sjukhuset och vakat över två av mina älskade barn. Fruktansvärt jobbig tid med en oro som höll på att förtära mig. Men, nu i efterhand har det gett mig så oerhört mycket insikter och vetskapen om att vi alla bär på en inre styrka som vi själva inte alltid tror oss om. Så väl den sjuke som den som står bredvid och stöttar. Glädje och skratt är något bland det mest läkande som finns............

6. Har en önskan om att lära mig prata flytande franska. Det är så vackert så jag blir alldeles lycklig i själen när jag hör det språket.

7. För ett antal år sedan blev jag utarbetad. Jag jobbade och slet och försökte vara alla till lags. Till slut slocknade min själ och kroppen ville inte mer. Men, som man brukar säga - inget ont som inte har något gott med sig. Detta blev också början till det bästa i mitt liv. Jag bestämde mig för att leva mina drömmar och vara sann mot mig själv. Tränar hela tiden på detta, men vilka härliga träningspass det blir kan jag lova..........


Ja, då kanske ni blivit lite klokare på mig - eller precis tvärt om *ler*

Avslutar med ett STORT GLÄDJEROP!

JAG HAR VUNNIT TVÅ TÄVLINGAR!!!!!!
En hos Tina, som skickade mig utmärkelsen, och en hos Carina!
Fick precis det som mina sinnen behövde. Från kloka Tina fick jag en påse med så mycket positivt. Fina kort, ett armband, tänkvärdheter. En kylskåpsmagnet som var som gjort till mig, och dessutom en sådan ljuvlig ängel. Jag älskar änglar Tina!!!! Och som grädde på moset så vann jag en virkad krage hos Carina. Den är så ljuvlig så jag dånar, också hade ju goa Carina skickat med ett sådant vackert brev och jag kan lova att det hamnar inom glas och ram. Vilken underbar överraskning!

Jag är så glad för jag brukar verkligen inte vinna! Det bådar gott inför framtiden.....

I morgon är det miljötorsdag igen, kanske vi ses då?!

Mia

14 kommentarer:

Home and Lifestyle sa...

Congratulations with your award, I see you're very happy with them and you deserve them!!

It was very interesting to read the 7 points of your life...

I hope you'll have no more worries about the health of your children!

Warm regards, Ingrid

Birgitta sa...

Grattis till dina fina vinster och award. Roligt att läsa lite mer om dej. Vilka stiliga killar du har.
Här började dagen med strömavbrott idag och riktigt snöoväder. Nu räcker snön till.
Ha det gott
Kramisar Birgitta

Viola sa...

Tack för din rar hälsning, skönt att denna dag är avklarad...kram

Fånga dagen sa...

Jag begriper inte hur du gör men jag blir som vanligt lika glad när jag läser din blogg.
Vet du att jag är säker på att många med mig måste känna så. Din glädje smittar helt klart av sig.
Grattis till vinsterna förresten det var du värd.
Tävlingsdansat wow, till Boppers oj oj vad de var häftiga och är fortfarande förresten. Har en gammal skiva med dem.
Truck är väl bara så kul. Lärde mig det när jag jobbade i industrin.
Men det där med sjuka barn är nog det värsta som kan hända en mor, men det kanske var en mening med det också, något nytt lärde du dig säkert.
Jag har en känsla av att du lyckas med det du företar dig, visst är det så.
Kramar Lena

Fånga dagen sa...

Fick tag i en söt liten lokal mitt i Arvika. Blev bestämt snabbt så vi öppnar på tisdag i nästa vecka. Får se om jag kan fixa till lite mysigt bara, det blir ju lite annorlunda än att vara i en helt fyrkantig stor lokal. Det vore verkligen en höjdare att få se dig där. Vi kommer ha öppet mellan 11.00 - 18.00 tisdag - fredag och på lördag 10.00 - 15.00
Vet du hon som jag får hyra av vill inte att jag spikar i väggarna så det blir en utmaning bara det men jag ser verkligen fram emot detta. Om det skulle bli aktuellt att du hade vägarna förbi så får du adressen då.
Och till sist så vill jag säga att du är lika go i dina kommentarer till mig och jag reagerar väldigt positivt på det.
Kram Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Stort grattis till dina fina vinster och din award!!! När jag läste ditt inlägg idag var det speciellt en sak som fastnade och jag kan säga att jag är inte lika klok som du.
Kram på dig!
Regina

Galtholmen sa...

Sakta men säkert, så börjar jag förstå vad det är som förenar! Så mycket som vi har gemensamt... jag har oxå dansat till Boppers i min tidiga ungdom. I matsalen i Torslandaskolan... den som tre ungdomar brände ner i höstas. Av min skola finns inget kvar, bara minnen att värna djupt inom mig. Gick själv in i den berömda väggen 2001... med uppvaknande och insikten att är det någon gång livet skall levas så är det NU! Jag har levt mitt "nya" liv i tio år nu o söker hellre mina svar i mitt inre, än i den ytliga världen. Mitt målande blev för mig en terapeutisk nytändning...
Nu gör jag bara saker på mina egna villkor. Jag lever det liv jag vill leva och det gör mig oerhört rik och välmående.
Tack för att du finns...
KRAM underbara du/
Ulrika

Vit som snö sa...

Härliga sanningar om dej Mia!
Vet du att jag har OCKSÅ truckkörkort! Fast det var många år sen jag körde nu...
Du utstrålar verkligen styrka Mia OCH livsglädje, det är härligt att titta in här!!!
Kram Cilla

Anki sa...

Goa vännen!
Härliga sanningar om dig, och nu kan man glimta en aning om var din styrka och glädje kommer från! Men det krävs väl en del av en innan man riktigt börjar uppskatta det viktiga i livet!
Å grattis till både vinster och awarder gumman, du är så värd det!
Så måste jag ju bara säga...vilka snygga killar du har...ups kan man säga så?!
Ja det har du iaf *ler*

Sköt om dig & goa kramen!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis Mia, både till fina vinster och Award. Det är kul och läsa lite avslöjanden. Att du hade dansat det visste jag. Nu laddar du nog för nytt inlägg om miljön, mycket intressant. Det var en fin idé Sussi fick där.
Ha en bra dag
Goa kramen
AnnaMaria

Gela sa...

Hej, vad roligt att ha hittat hit. Hittade hit via miljötorsdag. Hit kommer jag gärna flera gånger. Ha en riktigt fin dag och grattis till vinsterna./Gela

Inspiration i vitt sa...

Hur mycket tur har du då som går och vinner två tävlingar , bara så där hihi.
Grattis.
Så kul att läsa lite om dig Mia, du har gjort en spännande resa i ditt liv och därav goa Mia.
Ha en härlig helg och kram på dig/Ingela.

Marie sa...

Vet du Mia, jag blir inte ett dugg förvånad när jag läser om att du har tävlingsdansat, har kört truck och hållt i kurser, känns liksom som DU. Känns liksom som att ingenting är omöjligt för dig! Jag vet ingen så sprudlande, positiv och klok människa som DU, du inspirerar mig massor!!!!! Önskar att du bodde närmare så jag fick träffa dig lite oftare, tycker du är en alldeles underbar människa.

Kram Kram
Marie

Noll54/Eva-Karin sa...

Grattis Mia!

Kikar snabbt in till dej och tackar för all feedback!

Ha en skön helg!

E-K/noll54