Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

lördag 15 januari 2011

Crazy match = perfect match

Nu är det glest mellan inläggen och kommentarerna hos er andra uteblir......
...... men nu är jag snart på G!

Ibland, när det känns som mest motigt, så brukar jag tänka att det är då - precis då - som det vänder och sedan blir det bara bättre och bättre.

Och, nu är det snart "bara bättre och bättre" *ler*

Idag har det varit en så härlig dag och jag känner hur det faller på plats mer och mer.
Fullkomligt älskar min nya ateljé och jag känner mig så lycklig när jag får gå där och plocka.

Har inrett lite annorlunda där inne kan man säga.
Det är så viktigt för mig att omge mig med vackra saker när jag skapar.
Därför får hyvelbänken samsas om utrymmet med min ärvda kristallkrona.
Galet????
Ja, det kan man nog tycka - men "who cares?"
Not me - och det är jag som ska vara där.....

OCH, JAG NJUUUUUUUTER!!!!!!

Bilder kommer framöver, men just nu ägnar jag mig åt att ställa i ordning.
Jag ägnar mig åt att fylla min kropp med energi och skaparlust.

På återseende...

22 kommentarer:

Home and Lifestyle sa...

Dear Mia,

I was just thinking of you...your blog was so quiet! So I am happy you are here again and that you had a perfect match :-)

Wish you a happy Sunday!

Warm regards, Ingrid

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Det tycker jag var ett utmärkt ställe och hänga en kristallkrona. Såklart du ska ha vackra saker omkring dig när du jobbar.
Kramar
AnnaMaria

hemtrevnad marie sa...

Galet, nä, tycker det låter helt normalt...det är just mixerna som gör det!!
kraam

Norrfrids Eija sa...

En hyvelbänk är jag också på jakt efter, ska ha det istället för skrivbord. Klart man kan matcha den med en kristallkrona, så härligt det är med inredning att man kan mixa hejvilt! Ju galnare, desto bättre!
Eija

♥ Pia... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Pia... sa...

Himla snyggt.. Sitter här vid datron och undrar vad i hela friden gör jag här??.. ska ut och gå med Selma nu ... bloggat lite mindre en vecka nu:) Lite paus gör nog inget.. Jobbat en vecka det börjar bli som vanlig vardag...lite slitigt med full barngrupp det kan jag inte säga annt om.. öronen och hjärnan tar stryk.. men då är promenader såå bra.. det har blivit en del det nu. vll gärna pyssla men har inte fått igång mitt hus..mycket fattas och jag har tapppat liiiite av min energi där! Ska till Sussie 12 feb. och det är bra om jag HUNNIT göra de sakerna jag tänkt ha med där!!Men får spurta sista veckan som vanligt:) Längtar tills vi får hälsa på hos dej... hoppas det går att ordna snart.. stor kram till dej... Pia

Photo by Maria sa...

Det tycker jag lät som en perfekt matchning.. Hyvelbänk och kristallkrona :-) Låter som en plats jag med hade trivts på..

Ha nu en fin söndag..

Kram Mia

Unknown sa...

Så fina bilder du visar! Låter spännande med kristallkrona och hyvelbänk! Galet? det skulle jag nog inte kalla det för, kul att hitta "sin grej" o göra saker o ting annorlunda och det är ju ofta det som i sin tur inspirerar andra. Tycker jag, OM du frågar mig ☺ Ha det gott. Kram Lenita

Anita sa...

Det låter som en väldigt fin atelje, och inspirationen har ju redan kommit...
Vill önska dej...
Lycka till
Kramen/Anita

Lilla Blanka sa...

Hej sötis!

Jamen det låter alldeles underbart!
Hyvelbämk + kristallkrona alltså. Gillar kontraster, får lite andnöd när saker är ordnade "för perfekt" =)

Ja vi rensar du och jag, hihi. Jag känner mig nästan lite besatt haha, skurar, röjer och kan inte fokusera på annat, och vill bara ha bort all tung stagnerad energi och in med ny frisk och sund energi :)

Ja snart är det vår och då skall vi ha våran tjejhelg uppe hos dig, det skall bli så himla kul!!!

Kraaaam
Mia

Skogslyckan sa...

Din ateljé kommer att bli alldeles underbar det vet jag. Och huvudsaken är att du trivs. På fredag kommer Camilla och Richard hit på middag, blir första gången sen den berömda festen... Hade lilla barnbarnet här i helgen, tänk han är 11 månader idag. Begriper inte vart tiden tar vägen. Nu skall jag sätta mig på träningscykeln och titta på handboll!
Kram Pia

Inspiration i vitt sa...

hej sötast, kan tänka mig att ditt ställe är fullt av härlig positiv och glad energi. Kramar i massor/Ingela.

Galtholmen sa...

Ja det känns som om alla är i behov av energipåfyllnad just nu... Lite sol tror jag kan hjälpa. Hoppas det kommer lite av den varan i morgon.
Kram Ulrika

Lotta-livets väv sa...

En kristallkrona kan aldrig bli placerad på "fel" ställe. Alltid rätt oavsett. Så underbart att få sitta och njuta av den när du är i ditt kreativa mood.
Har varit lite si och så i livet en tid och mycket tid har jag ägnat åt det viktigaste som finns just nu. En liten person på två ben som sträcker armarna uppåt och säjer:
-Momme!
WoW! Ingenting i världen kan mäta sig med det!
Sen finns det en ny liten krabat i vårt liv. Blyerts heter han. Söt är han. Grå är han.
Kramar
/Lotta

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hello Mia~
Your images are beautiful I've missed your site. I was very happy to hear from you,I've been thinking about how your making out with your move and all that clutter you need to rid yourself from. I will Love it when you are ready to paint, it will be great for both of us. Keep positive!
Stay in touch.
Rosemary...XO

Bitte sa...

Jag tycker att hyvelbänk och kristallkrona låter som en utmärkt match :-). Det är viktigt att ha det vackert omkring sig, kanske extra viktigt i ett rum som är avsett för kreativitet och skapande.

Jag såg dina vackra spetsar i det förra inlägget och kom att tänka på de underbara spetsarna jag köpte av dig ifjol. De var så vackra och gick åt så snabbt. Du råkar inte ha några fler du vill bli av med? :-)

Jag förstår att det har varit mycket för er med flytt och annat, sen är det ju så att allt annat ska rulla på samtidigt och det är en ekvation som inte alltid går ihop. Jag skulle få hyra en liten lokal, men det strulade ihop sig då mannen som hyr ut har en gammal veteranbil där som plötsligt inte ville starta. Nu kan jag alltså inte få tillgång till lokalen på ett tag, men det känns skönt på ett sätt... det är mycket ändå just nu så det kanske var meningen att jag ska få vänta lite på lokalen :-).

Ha en bra dag!

Många kramar
Beatrice

Bitte sa...

Hej igen!

Tack för din fina kommentar, jag blir alltid lika glad över att höra från dig :-). Du har nog rätt i att det inte riktigt "är dags" för lokalen än, dessutom har jag så mycket annat att göra så det känns nästan lite skönt att få göra färdigt det först.

Hoppas hoppas att du har lite mer spets i dina gömmor! :-) Den spets jag "saknar" allra mest efter att den tog slut, är den där skira naturvit/beiga uddspetsen som jag använde till Alice-askarna. Vi får se vad du hittar... :-). Tack snälla för att du tittar efter!

Ha en fin dag!

Många kramar
Beatrice

Franciskas Vakre Verden sa...

Hej Kjære Mia

Tusen takk for koselig hilsen hos meg! :-)

Ha en herlig kveld!

Beste hilsen

Franciska :-)

Marie sa...

Hej söta Mia!

Tycker hyvelbänk + kristallkrona låter som en alldeles underbar kombination. Ser fram emot bilder!

Ha en toppenhelg!
Kramar Marie

Vintage House sa...

hej
Det låter som en underbart rum, måste ha ett ställe med vackra ting.
JAg älskar mitt arbetsrum.
JA nu behövs det samla en massa energi.
ta hand om dig
kram
sandra

millandante sa...

Vad underbart med en egen ateljé!!
Och vad roligt att hitta hit till din vackra blogg! Extra kul när jag läser att du driver eget företag, jag som precis är i startgroparna för mitt!:) (inte riktigt samma bransch men ändå med lite samma tänk...;)

På återseende!
Mvh Milla