Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

torsdag 7 april 2011

Ull-tott...


En händelserik vecka var det minsann förra veckan och den här känns faktiskt lika lovande den...

-------

Efter föredraget, som jag berättade om i förra inlägget, kände jag mig så härligt glad i själen. Och, många gånger när jag känner mig så där glad och lycklig så är det precis som om ännu fler bra saker liksom står där och väntar på att få göra entré...

Jag går lite baklänges nu och börjar med hemfärden och sedan "spolar jag tillbaka" lite grand.

På hemfärden tog vi nämligen vägen förbi Hjo, eftersom min vän Marie hade öppet i sin underbara lilla butik Vita ranunkler. Det är ju alltid lite kul att passa på tillfällena som ges och träffas en liten stund. Dessutom hade jag spanat in mig på en alldeles speciell liten ull-tott som jag kände, väldigt starkt, att jag ville överta vårdnaden om...

Hade sett bilderna som hon lagt ut på bloggen på fredagen och nu satt jag ivrigt förväntansfull i bilen där på lördagsmorgonen. Hoppas, hoppas den finns kvar...

Hann knappt parkera bilen innan jag var ur den, och på snabba ben tog jag mig fram till butiken, öppnade dörren och samtidigt som jag glatt hejade på Marie och en kund spanade jag ivrigt inåt. OCH DEN FANNS KVAR!

YES, YES, YES!

Och, här ser ni den lilla sötnosen.


Ull-totten är nu installerade i vårt alldeles egna "rum för välbefinnande" här hemma.


Kunden som var där samtidigt var även hon bloggare och det visade sig att vi "hälsat på" hos varandra via cyberspace också. Det var nämligen Sirpa med bloggen "Villa Björkenäsbacken". Alltid så kul att få träffas så där.

Ja, det fick följa med lite andra ljuvliga saker från Marie också men det visar jag längre fram. Känns verkligen som jag kan köpa med mig precis hur mycket som helst när jag ser allt fint som hon handplockat.

--------

Ett annat ställe som jag väldigt gärna besöker är Bettys i Borås, så nu spolar jag tillbaka lite grand också är vi tillbaka till dagen innan - fredagen. För på fredagen hade vi nämligen bestämt oss för att ha en riktig "njutar-dag". Sovmorgon, långfrukost, gå på stan, fika, träffa vänner.

Och, en vän som jag hade planerat att överraska lite extra så där var Pia med bloggen "Skogslyckan". Hade ju inte berättat för henne att jag var på hennes hemmaplan, så efter föredraget på torsdag kväll skickade jag henne ett sms.
Ett sms som fick oss alla att dra gott på smilbanden kan jag säga - klicka här och scrolla till inlägget från måndagen den 4 april och läs hur tokigt det kan bli ibland.

Ja, här är två härliga tjejer som förgyllde fredagen.
Betty till vänster och Pia till höger.
Har skrivit det förut - jag vet - men har ni inte besökt Bettys i Borås - ÅK DIT!!!!!!

Tusen tack till dig Lotta för att du alltid har en famn öppen för oss när vi har vägarna förbi.

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt projekt här hemma. I morgon vankas det nämligen besök av ännu en vän och det ska bli så roligt att ses igen.

Ja, ibland är livet bara så gott..........

Ha det gott!

9 kommentarer:

Vit som snö sa...

Hej Mia.
Nu fick jag en skön lässtund här. Flera missade inlägg, jag har knappt suttit vid datorn i det sista. Ibland tar man tag i projekt som blir större än anat men det var det värt kan jag känna nu när jag rott allt i land och börjar få ordning:)
Vilken ljuvlig liten ulltott, förstår att den klev in i ditt hjärta! Det hade varit kul att besöka Maries butik en dag.
Det finns betydligt fler av dessa små guldkornsbutiker söderöver.
Läser om föredraget du hållit i! Hedersamt uppdrag men gett till rätt person tror jag absolut. För du inspirerar verkligen:))
Och skapandet bubblar på ser jag, såå mycket vackert du gör. Ska kika in i butiken lite senare oxå.
Ha en fortsatt fin dag!
Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jösses vilken söt ull-tott, det var allt ett litet under att den var kvar. Hade jag varit där före dig hade den varit borta. Så roligt att du träffade så många kändisar, läste hos Pia om sms:et.
VIlken solig fin dag det blev, hoppas bara vinden avtar.
Må så gott
Kramar
AnnaMaria

Norrfrids Eija sa...

Vilken härlig ulltott du fick tag på! Får är verkligen vackra, både "the real thing" och som olika föremål!
Så mycket spännande du har på G nu i ditt liv, kan bara önska dig all lycka och välgång!
Eija

Skogslyckan sa...

Att träffa så många bloggerskor på en enda resa, är inte illa! Stackar J han blir väl också snart bloggifierad...ler. Hur som helst har jag dragit på smilbanden flera gånger åt ditt sms, ja tänk som det kan bli. Ser din Ranunkel skymta i bakgrunden. Förstår att du förälskade dig i den lilla ulltotten! Har tänkt åka upp till Maries butik när hon har loppis om jag hinner. Är ju inte alls långt till Hjo.
Kramar Pia

Bitte sa...

Hej Mia!

Tack för din fina hälsning! Precis som för dig, har det varit rätt körigt ett tag, men nu börjar det ordna upp sig igen. Jag har tänkt mycket på dig ska du veta :-).

Vad roligt att du tyckte om sakerna du köpte :-). Jag kom just på att jag lovade skicka med något som jag visst har glömt...

Vad roligt att läsa om föredraget, jag förstår att det var en upplevelse! Jag har redan hunnit läsa en kommentar på någons blogg, det var någon som hade lyssnat på dig och den här bloggerskan skrev att det var fantastiskt. Det tror jag! :-)

Din lilla ull-tott är för söt, jag förstår att du ville ha den. Vilken tur att den fanns kvar så den fick följa med dig hem!

Hoppas du får en riktigt fin helg!

Många kramar
Bitte

♥ Pia... sa...

Håhåjaja.. vilken söt ulltôtt du fått tag i:) Sånna ulltôtter är något som jag hade som lekkamrater på riktigt när jag var liten..nästan så jag känner lukten av en sån där ulltôtt just nu..Håhåjaja vilka äventyr du har varit på..oj jag blir nästan lite grön nu när jag läser alt.. men OM du skriver och berättar om allt som du gjort nu så känns det nog som om jag är med på en liten vinge:).. Förstår om du har funnit din tvillingsjäl både här och där.. ser att ni är lite lika oxå:) såå nu väntar jag med spänning på nästa kapitel. Sen kom jag på att du ska ha nåt jätteroligt för dej nästa helg.. kuuuuuuul.. Ha de gött min vän och på återseeende snart ..hoppas jag.. kram..Pia

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej !

Tack för en trevlig lässtund och att jag hade äran träffä dig där :)

Alltid kul och det här ju ett spännande sätt att träffa nya rara människor :)

Vad fin den lilla lammen befann sig där hemma hos dig... :)

Jag hade den också i fingrarna med la bort och det var väl tur för dig men såhär efterråt så den hade varit fin här hemma med och även i ett barnrum efter påsken :)

Men den väntade nog på dig...
Nu ska jag ta tag i lördags maten men tack för sällskapet så här länge :)

Ha en fortsätt bra helg !

Kram Sirpa

Lotta-livets väv sa...

Ja du det står inte stilla kring dig precis. Vi mötte ju en Jan i en av Kils butiker häromdagen, så jag fick en liten lägesrapport liva så att säja.....*fniss*

Men så mycket kul som händer dig just nu. Ser fram emot det som han viskade i mitt öra om....det blir väl bilder kring det besöket också hoppas jag!!!!!

Ulltotten är en raring. En sån som gärna flyttar in i ett hjärta och stannar där.

Massor av kramar till dig du inspirerande lilla vän. Det är väl klart att just du är som klippt och skuren för ett föredrag om positiv inställning till livet.

Många kramar
/Lotta

LIVS LYST sa...

Så gøy å lese at det skjer koselige saker og ting rudt deg! Lykke til med påskepyssel ;O)

Liv