Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

måndag 24 augusti 2009

Jag lämnar en livsdröm och kliver vidare mot nästa............

Hur skriver man och berättar - vilka ord väljer man för att fullt ut kunna förmedla detta steg som jag nu tar i mitt liv?
Jag säljer min livsdröm - butiken Änglarum.

De här åren har varit så oerhört lärorika, så fantastiska och det är med en tår i ögonvrån jag skriver de här raderna. En tår av glädje, tacksamhet och samtidigt en liten smula vemod.

TACK alla ni underbara som förgyllt mitt liv, som skänkt mig så oerhört mycket glädje under de här åren. Jag kommer alltid att bära med mig detta i mitt hjärta!

Ni har gett mig så mycket - glädje, inspiration, energi, kraft. Ja, listan kan göras lång och jag är så lycklig att jag fått möjligheten att uppleva det här.

Nu kliver jag vidare på livets stig, fortsätter mot nya mål så jag kan förverkliga resten av mina drömmar i livet....................

Den allra största kramen till er!
Mia

29 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Mia. Först måste jag skriva att det var så roligt att ni åkte på er tur, ni såg så glada ut på Pias foto, du och Sussie. Lite busiga såg ni ut också..fniss. Ska du sälja Änglarum, men det är säkert ett bra och genomtänkt beslut. Jag tror du har något nytt spännande på gång, du är nog på väg mot din dröm. Hoppas nu allt är bra med dig gumman.
Goa kramen
AnnaMaria

Hem T Gårn sa...

hej kära du!
det var nyheter det.
men ja vet att du säkerligen går mot nya mål så jag önskar dig all lycka till inför nya utmaningar. stor kram maria

LantlivsAnette sa...

Hallo !!
Åhhh du, jag är alldeles säker på att du nu tar klivet mot något nytt och spännande !!
Jag önskar dig all lycka !!
Kraaam Anette

♥ Pia... sa...

Oj ..tappade faktiskt hakan ..men DU har nya mål i siktet..BRA..så ska ett slipsten dras sägs det:)..önskar så att jag hade lite av ditt mod...jag står och stampar vid det där vägskälet och har gjort en längre tid...NU ska det bli spännade att se vilket väg du tar..önskar dej lycka till...Och du tack för ditt sprudlande stopp vid mitt vägskäl i lördags..såå härligt att få träffa er..log hela dan..mungiporna slog i öronen stup i ett:) så glad var jag av det där mötet...ha en skön dag..kram..Pia

Pysselpalatset sa...

Ja ha... dax att ta nya trevande steg.... Du låter inte som det vore en katastrof... utan snarare som det är ett steg på väg mot ett nyare äventyr... eller har jag fel.... Lycka till med vad du nu ska företa dig... kram Jeanette

mig & alice sa...

Åhhh Mia!

När jag läste det du skrev på min blogg så fick jag en känsla över att det skulle vara just det här du skulle avslöja.

Men när jag läser det du skriver så får jag ändå en känsla att det är rätt beslut.

Vi bara måste, måste träffas på fredag...jag ska ju träffa Anette då också...vi kan väl alla kanske luncha ihop eller nåt??

Jag mailar dig nu så att du får mitt mobilnummer.

Stoooor kraam
Melinda

Storarvid sa...

Det är så livet är, man färdas från något, till nytt. Alla har vi våra minnen av det förflutna som minner om det vi haft, men går alltid frammåt till nya skeden i livet. Det krävs en styrka alla inte har, att våga gå vidare för att göra det man drömt om. Det är en styrka som jag tycker du ska vara stolt över att du har.
Men du kommer väl tillbaka och kommenterar o läser våra bloggar väl?
HA DET BRA, ÖNSKAR DIG ALLT GOTT OCH VÄLGÅNG I DET DU NU TÄNKER FÖRETA DIG.

hemtrevnad marie sa...

Men Mia!!
Nu blir jag nyfiken , så jag spricker vet du!
Jag förstår ju att ditt nya mål är bra och spännande, annars hade du nog inte gått den vägen...
Det ska bli spännade att se vad du hittar på, önskar dig och de dina allt gott så länge!
kramis

Birgitta sa...

Det verkar väldigt klokt att ta nya steg i livet när man har drömmar om nåt annat. Klart att det inte är lätt, men modigt och det kommer säkert bara gott ur det hela. Släppa taget borde vi nog lite till mans och kvinns här i livet, skönt att läsa om dej som verkligen gör det. Lycka till och massor med kramar Birgitta

Lotta-livets väv sa...

Drömmar blir uppfyllda! Så är det! Det är skönt att ha många drömmar och det kan vara väldigt skönt att släppa taget.
Förstår att det är dags att gå vidare....det finns ju saker kvar att uppfylla, eller hur? Lycka till. Vem tar över butiken?
Kramar
/Lotta

Tina sa...

Hej Mia!!!
Jag tycker du är stark & modig som vågar släppa en dröm för att släppa in nästa dröm i ditt liv. Det krävs inte bara mod utan en enorm styrka & det har du!!!
Jag är så glad för din skull & jag förstår verkligen att det känns lite vemodigt oxå. Hade varit konstigt annars =)
Men jag önskar dig all lycka & välgång när du nu ge dig i kast med en annan dröm!!!
Keep on going girl!
Girlpower =)
Kram Tina

Viola sa...

Nämen..nu blir jag förvånad...vad sk du nu förverkliga...vilken av drömmarna är dom...om du läser inlägget från i fredags som heter gårdsfrun..så ser du vad jag har inhandlat...:) hoppas nu att man får reda på vad du tänker göra framöver..blir ju så nyfiken så klart...pussen och kramen

Marie sa...

Men Mia, nu blir man ju supernyfiken! Oj vad jag beundrar dig som gör verklighet av dina drömmar, du är en fantastiskt modig person och jag blir så inspirerad av dig.

Många kramar
Marie

Britt sa...

Lycka till, vännen!

Kram britt

Ms mitt i livet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Grön Iris sa...

Hej Mia!

Jag önskar dig all lycka till med hela mitt hjärta, blir ju lite trist att veta att du inte finns där när man tittar in...men vi ses ju här på bloggen...
Må så jätte bra!

Stor lycka till kram Linda

Anonym sa...

Hej !

Blev chockad när jag läste vad du skriver, att du skall lämna änglarum. Jag älskar din affär. Det är du som är ängeln i rummet. Du sprider ljus och värme. Du har inspererat mig att fortsätta mot mina drömmar. Jag har inte sett till dig dom senaste gångerna jag har besökt affären. Sista gången jag var in i affären var i lördags och då fick jag den konstiga känslan av att något fattades.

Vi känner inte varandra du och jag men ändå känns det som om du är en gammal vän.

Önskar dig alla lycka på din nya väg och att du uppnår din dröm. För om någon kan nå dit så tror jag att det är du. Lycka till kramar från / Ulrika

Unknown sa...

Nämen.. oj.. vilken nyhet du kommer med. Du har säkert något bra på gång. Är jag alldeles säker på. Det är bra att ta stora steg framåt. Spännande.
Kram Maria

Lallis - liv och leverne sa...

Det låter spännande, tycker jag.
Stor kram Lallis

Tesa/Therese Welin sa...

Det ska bli tråkigt att du lämnar Änglarum, men jag vet också vad du har saknat att ha tiden att få skapa mer. Så här är det i livet...det finns många vägar att vandra. Men jag kommer att sakna dig i butiken. Hoppas du kan följa med mig på lite dans istället?
Nu drar det igång (F&S). Onsdagar 19:30 och Fredagar 17:00.

Kram

Anonym sa...

Hej Mia!
Lycka till med ditt nya steg i livet.
Har fått så mycket glädje och inspiration genom dig och din affär, o det tackar jag för.
Ha det så bra med det nya!

kram
"Sjabbi käringa"?????!!!

Therese Sagstedt sa...

Oj vännen detta hade jag aldrig kunnat ana men jag lovar att du kommer att hinna göra en massa annat roligt också, nu blir man ju nyfiken på vad du ska göra framöver?
Men du måste fortsätta att hålla oss uppdaterade på bloggen. Kommer sakna dig. Hoppas att din helg blir bra Kram Therese

Anonym sa...

Hej Mia!

Det var såå kul att ses på mässan. Härlig och svettig dag där igår var det :) puh vilken värme med så mycket glada inredningsroade personer tillsammans.

Har fortfarande din goa värmländska i öronen

:D

Kram Lena

Tina sa...

Fantastsik flott blogg du har! Lykke til med din neste drøm, jeg følger med! Klæm

KLARA LAVENDEL sa...

Hej Mia! Ja sommaren är föör hektisk!! Jag har inte hunnit med att läsa allas bloggar. Såg nu att du tänkte sälja din affär. Jag tror att jag kan sätta mig in i dina känslor för allt. Jag sliter för min dröm och ser att jag inte räcker till och heller inte pengarna här hemma. Jag står också i ett ankommande vägskäl där jag inte vet vart vägarna bär. Hoppas du funnit en ny väg som är kantad med välbehövliga vackra blommor Jag önskar dig all lycka! Många Kramar Ingela

Matilda sa...

Hej Mia!

Sitter i Brunsberg och ser ned över den vackra älven, dammen med sina näckrosor, och så, till sist, landar blicken vi den övergivna Tegelladan. Den representerar en dröm för mig, kanske kommer jag någon gång få tillfälle att uppfylla den.

Det ska bli så spännande att se vart Du styr kosan nu när du byter riktning.Lycka till!

Kram
Matilda ( Hon med loppisen)

Lotta-livets väv sa...

Hej vännen!
Hur har du det? Är du helt absorberad av dina nya planer? Ska bli så spännande att få ta del av dom.
kram
/Lotta

Vit som snö sa...

Hej Mia!
Vill bara titta in, säga hej o att jag saknar dina inlägg!
Full rulle antar jag med butiksöverlåtande och annat bestyr.
Spännande att gå mot nya mål!
Kram Cilla

Himlarum sa...

Hej Mia!
Fyra gånger på två dagar har olika människor pratat om dig - så jag har fyra gånger fått veta att du sålt Änglarum! Och på toppen av det hela skriver du själv i egen hög person! Det kan inte vara en slump!
Först var det Lasse som ringde, sedan en bekant till dig som ville ha lite tips inför webbutiksöppnande och så var det någon mer...(Hmmm, vem minns jag inte nu...) och idag ringde en kund från Forshaga som OCKSÅ nämnde dig! Visst är det underligt hur så olika människor kan plocka upp samma tråd!? Det måste vara något magiskt...
Gulledej, jag har tänkt så himla mycket på dig igår och idag speciellt!!! Det var så underbart att se dig när jag var i Kil, men det var omständigheter som gjorde att jag var lite disträ... Skulle ju dessutom hört av mig till dig efteråt men tiden bara susar iväg!!!
Du ska i alla fall veta att jag tänker på dig och att jag önskar dig det bästa av det bästa! Vad du nu än ska företa dig så är jag övertygad om att det kommer att bli fantastiskt bra!!!
Mitt hjärta svämmar över av lyckönskningar till dig, vackra, fina människa!!!

Tusen kramar
Ann-Helen