Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

tisdag 9 februari 2010

Det händer saker!


Som ni vet så har jag ju ägnat en hel del tid åt att lägga grunden i mitt nya företag.

Jag har byggt en hemsida och jag har, sakta men säkert, känt mig fram vad gäller upplägg, bilder och layout. För mig är det viktigt att det känns bra i magen. Om det inte gör det får jag helt enkelt stanna upp en stund, gå ifrån lite grand och se på det hela lite på håll så att säga. Ungefär som när man står vid staffliet och målar en tavla. Ibland behöver man gå några steg bakåt, få lite perspektiv och se på det från en annan vinkel.

Så har det varit med hemsidan. Det kändes inte rätt i magen att lägga in bilderna, på varor som finns till försäljning. Det kunde bli väldigt rörigt. Därför har jag nu kommit fram till att det får helt enkelt bli en liten "shop-blogg". Där kommer jag löpande att lägga in bilder på det som finns till försäljning och jag har försökt strukturera det hela så det ska gå lätt att hitta.

Länk med benämningen "shop" finns på företagets hemsida.
Du kan även klicka här så kommer du dit direkt.

Jag är så glad för detta förstår ni! Så härligt att äntligen ha kommit på hur jag ska göra. Dessutom så har jag ju fler glada nyheter - men, de får komma om några dagar tror jag.......... *sträckbänk*

Stanna, landa, andas, njut......
Livet är precis nu!

Mia

25 kommentarer:

Home and Lifestyle sa...

I wish you a lot of succes with your business!! It's so important to be happy with your work and life...!!

Warm regards, Ingrid (Home & Lifestyle)

oumberligating sa...

Hej! Idag är det stora "raggardagen"! Har faktiskt redan fått några "underbara-napp" Ja, inte raggare som i bilburen ungdom utan jag är på jakt efter lite nya "bloggmänniskor" för att bredda mig lite! Bloggvänner skriver jag ännu inte, för det är ju inte alls säkert att vi gillar varanadra! (ler)
Jo, jag gillar ju din fina blogg så det är ju alltid en början!
Fast min blogg är nog lite "svårare" att gilla, kanske?
Ja, som sagt det här är en "fuling", jag ska faktiskt knåpa ihop en massa kommentarer för att se om det leder till något "nytt" idag och för framtiden!
Har bloggat i något år nu och tragiskt nog så börjar en del "lägga av nu", sorgligt och ledsamt, men förståligt, det "kostar på" att blogga, både tid och möda! Har haft några bloggpauser själv, men de har bara varit i några dagar! (ler)
Nej, nu ska jag inte plåga dig och ditt kommentarsfält med mer text!
Som sagt fin och trevlig blogg har du, men det vet du förstås redan!
Ha det så bra som det bara går!
Kram ifrån en som kallar sig för Oumberlige Peter, men anses kanske mest vara Omöjlig!

♥ Pia... sa...

Å lyckliga du:)..verkar vara ett fint flyt för dej nu....känns bra tycker jag..spännande att se HUR du bygger upp ditt företag..själv ligger jag lite efter*fniss:...har inte fått stugan min än..men det beror inte på mej utan på det där vita som ligger på marken...men te våren den ljuvliga våren då kommer det att hända saker ..äntligen..sen är den så att saker och ting händer ..livet står liksom inte still och väntar på att Pia ska bygga sin lilla stuga..nåäähäää inte heller det rusar på så man får ta och dra i bromsen lie nu..du känner till det va..läste nånting om att..
Stanna, landa, andas, njut......
Livet är precis nu!
tror jag ska känna efter där ..aj nu springer klockan iväg igen..tandläkaren nästa..huuuh..håll tummen att det inte är något stort på gång där.)...läser mer på dina sidor när jag kommer hem ..kram..Pia

Vackra hem och interior sa...

Hallo, Mia!
Av dina inlägg att döma ser jag att du haft fullt upp. Bäst att smida medans järnet är varmt... Det hade dock varit jättekul att få träffa dig på Formex, men det får bli en annan gång. Fyra dagar var jag där denna gång, kan du tänka dig... (men du brukar ju vara där så länge...)Så mycket tid, så jag nästan slappade till mig... Kanske skönast för I, inga snabba vansinnesinköp denna gång, ja, inte som jag kommer ihåg för tillfället i alla fall (ha, ha)... Men vet du - jag la en order på Melmelli, så kul...

Kram Pia

C. Tvillingmamma sa...

Mia! Jag känner som vi talar helt samma spårk,du uttrycker dig och känner som jag...eller jag som dig ;)

Underbart...många säger till mig att de inte alltid går att följa magkänslan i livet...nejhe...men dom gånger de inte går,e de bara dra slutsatsen-då är det inte rätt enligt mig..

STOR KRAM!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra att du låter det ta tid, alltid bäst och göra rätt från början. Det ser bra ut med din blogg-shop jag har varit inne och tittat. Jag tycker du gör allt det här bra Mia.
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Vackra hem & interiör sa...

Mia, Mia!
Jag glömde ju säga att jag gärna beställer ett halsband för vackra tankar...
Uppdelningen på hemsidan blev bra tycker jag.
Kram Pia

Tezz från Kungens Kurva sa...

Du gör helt rätt som låter det ta sin tid och som följer magkänslan, på det viset blir det bäst. Det är ju du som ska vara nöjd och då måste du ju lyssna på inre känslan.
Skönt att det flyter på och lycka till med resten :)

Les Cotrions sa...

Hello dear Mia! I'm sure you'll have a lot of success with your blog-shop because you're very talented and you deserve it!
I'm curious about the good news...I can't wait to read what are you writing about!
A sweet evening to you!
Vale

hemtrevnad marie sa...

Härligt att allt är på G!!
Nu ska jag kika in på din sida!
kraam

Tina sa...

Hej Mia!
Sitter här med en kopp apelsin&choklad kaffe & bara känner hur glad jag blir för din skull!!!
Grattis fina du!
Nu är jag ivrig att kolla in din nya sida =)
Är det ok om jag länkar den från min???

Lycka till!!
Kram Tina

Lotta-livets väv sa...

Hej vännen!
Vad kul att du vill vara med i vår utlottning..... Jag har lagt undan en änglalott åt dig.....
Det är alltid mycket spännande hos dig...och sträckbänk...ja, det hålls vi gärna på....för det blir alldeles säkert nåt som vi alla kommer bli glada för att få veta.
Vad häääärligt det är att det är full glädjefart hos en del....här är det mest 350 knyck i fartblint tempo....livet...vad är det? något som ska levas sen....Jag vet Mia, inte bra alls och jag försöker verkligen att ta mig tid att andas!
Kramar
/Lotta

oumberligating sa...

Tack för svarskommentaren hade du kommit in på den här bloggen så hade det funnits fler beröringspunkter mellan oss än vad det finns nu, men bloggen heter ju fortfarande Oumberliga Ting så visst kan det hända saker!
Satsade stenhårt på antikbranchen, men i Stockholm så tog lågkonjukturen död på det mesta, men får jag bara lite mer tid så kommer jag igen. Lycka till med det du företar dig, nu ska jag kika in på hemsidan!
Ha en fin dag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Huset vid ån sa...

Vad bra du beskriver din magkänsla för ditt företag....Jag ska genast kika in där! Ha en fortsatt bra kväll! Onsdagskramar Therese

Viola sa...

Vilken underbar bild...säger så mycket och en härlig butik du bygger upp, så vackra smycken du skapar,önskar dig lycka till på färden,

varm kram VIOLAN

♥ Pia... sa...

Haha..tack du sköning...:)..haha..ett gott skaratt igen ..får alltid ett leende på läppanrna när du har skrivit något til mej..Ska berätta varför det inte var någon bild eller text...haha mmm..jo jag fick ett svarsmail från Sussie..hur man får så stora och fina bilder som hon har.Naturligtvis så måste jag ju testa HUR och OM jag fixade detta..jag fick några ahaupplevelser där jag satt i mörkret vid dartorn för mej själv..nyss hemkommen från jobbet och skulle egentligen inte alls sitta vid datorn näähää..men som det nu är i dessa tider man bara måste kolla om man fått nåt post i mailboxen oxå inte bara i postlådan..där är det förresten bara tråkiga räkningar..annat är det i mail där får man goa roliga ochlärorika mail..som den jag nu fick idag alltså..jag gjorde som hon Sussie skrev att hon gjort..och jag fick en ahaupplevelse jag kunde:)..få in storstora bilder..nu torg jag bara en bild på måfå och skrev inget..sen tog jag bort alt för just då skulle jag laga mat..glöömde bort tills jag såg att du skrivit en kommentar och just detdär stod ju inget:)..ska se om jag kan knåpa ihop nåt..jag har ju så att säga inte svårt med att skriva något..blir som lååånga romaner, eller hur:)..ha de så bra..nu ska jag inte stööra längre..kram..pia

Fånga dagen sa...

Hallå där!
Som vanligt blir man glad av dina rader. Vad härlig känsla det är när man ser vad som skulle bli bäst, men ibland måste man ju prova lite olika saker först så är det ju bara. Jag riktigt känner vad du är nöjd och jag känner mig också väldigt nyfiken på dina andra glada besked hmm jag är verkligen en nyfiken en.
Ha det så bra tjejen
Kram Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Absolut är det viktigt att man ska gå på magkänslan. Jag önskar att jag kunde göra det mer själv. Eliminera det som inte känns bra och förstärka det som känns bra.
Din bloggshop är jättefin, kikade in på den innan jag skrev kommentar.
Kram,
Regina

Inspiration i vitt sa...

Hej vännen, ååå så glad jag är för din skull Mia. Dina smycken är såå fina och du är mycket duktig, att skapa är livet det och visst ska man göra det som känn bra i magen och i hjärtat. Du följer dina ingivelser och du kommer rätt, det känns så i alla fall. nu blir jag såååå nyfiken på din framtid.
Kram på dig/Ingela.

Tina sa...

Hej fina Mia!!
Va kul att du uppskattar mina små hälsningar =))
Det jag skriver är sant!!
Du är helt fantastisk & jag tycker verkligen om att få ta del av din fina blogg & nu då den fina Shopen =))

Va kul att du vill vara med i min ävling igen.. förra vann du ju vem vet det kanske är till dig första el 2 priset går till även denna gång =))

Ha en underbar dag! & jag har antecknat 2 lotter på dig =) Lycka till!
Kram Tina

Huset vid ån sa...

Kikar in o Tackar för titten! Hoppas att du får en bra dag! Här sjunger fåglarna idag så jag tror att det är Vår i luften! Härligt...Torsdagskramar Therese

Ingmarie sa...

...Nu blev jag ju hur nyfiken som helst....Klart är att ditt företag
ska jag med glädje följa....All lycka till!

Kramen från mig!

Unknown sa...

Hej.
En mycket bra tanke att stanna till och tänka efter. Något som jag kanske skulle ha tänkt på när jag startade mitt företag. Jag är inne på tredje omgången vad gällande att designa en hemsida.... Men nu väntar jag på tredje och förhoppningsvis sista designen. :)

Och vilka fina smycken du gör!

// Sarah

Bitte sa...

Jag förstår precis hur du kände det med hemsidan. Ibland känns det bara inte helt rätt, även fast om man skulle fråga någon, skulle de säkert tycka att det var bra. Men man vill att det ska kännas helt hundra! :-)

Lycka till med försäljningen! :-) Jag ska kika in i din bloggbutik nu!

Många kramar
Beatrice

Unknown sa...

Låter så härligt det du berättar!! Så spännande!! Kul för dig att få ha kommit igång med din dröm.. att få skapa. Ha det så gott o sköt om dig. Kram Lenita