Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

söndag 9 maj 2010

Säffle - inte bara kaffe.......... här finns ju en liten mysig gårdsbutik också.

I och för sig fick jag faktiskt en kopp kaffe när jag kom dit, så egentligen blev det ju lite som man i folkmun skämtar - åka till Säffle och få en kopp kaffe! Gulliga Britt hade gjort i ordning en bricka med fika, så där satt vi under trädet och njöt av tillvaron. Faktiskt så sken solen en liten stund också.

Men, i takt med att solen gick i moln var det också dags för oss att gå inomhus och börja jobba.
Så kul det är att komma till nya ställen, att få göra nya bekantskaper och att få - hm, ja vad ska jag säga........ Att få handla lite! Ja men, tänker ni säkert nu. Var det inte Mia som skulle dit och ställa ut SINA saker?! Jo, och det gjorde jag. Och jag sålde av dem också...... *lycka*

Men, så är det ju så att Britt har ju en del smått och gott som jag haft svårt att hålla mig ifrån förut, och den här gången så fanns det ju förstås något som jag behövde igen *ler*
Ska ta och visa er snart vad jag köpte med mig hem...

Ett av halsbanden som jag hade med.....

... en fjärilsmobil...

... och ett av mina hjärtan som jag nu skapat och tillverkat under fem år. Det kunde jag väl aldrig drömma om när jag stod och böjde till de första att de skulle bli så populära.
Men, det har varit uppskattade bröllopspresenter, de har passat till dop och det är ju en hel del mammor som fått till mors dag. Det är en symbolisk gåva och ibland kan den säga mer än ord tror jag.

Ja, det här har verkligen varit en härlig helg som nu går över till en ny vecka. I morgon har jag en hel del beställningar som jag ska ta och sätta händerna i, så jag misstänker att det säger svisch bara också är det helg igen?!...

Ha det fint!
Mia

9 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Det både låter och ser ut som om du haft en fin helg! Vad kul att du fått sålt..men det tror sjuttan det, med allt det fina du gör! Och jag hör ju till en av dem som har ett av dina vackra hjärtan, och till och med flera i mitt hem, vilket jag är mycket stolt över.
Ha en fin start på veckan, och få nu inte en chock när du går in och läser mitt senaste inlägg!!!
Kram på dig vännen... Pia

Anonym sa...

Jag blir full i skratt bara någhon säger att de ska till Säffle. Det är verkligen som du säger, till Säffle och få en kopp kaffe!

Självb har jag aldrig ens varit i närheten så jag har ingen aning om hur där ser tu. Du ser ut att ha haft en härlig stund där. Så skönt att se lite solbilder. Själva har vi bara haft regn och mulet här. Jag vill ta en någ och sticka hål på himlen nu, så det blå och solen kommer fram.

Önskar dig en bra vecka vännen

Kram Lena

Fånga dagen sa...

Vad härlig helg det låter som om du haft. Kul att få sälja lite också.
Jag känner att jag måste se till att snart komma och kolla dina fina saker men du vet ju hur det är, det kommer annat emellan och det är ibland svårt att prioritera.
Jag ska göra det bästa för att se till att det blir så snart men det är så mycket annat i mitt huvud också, inatt har jag bakat hela natten tror jag.
Det är en härlig tid vi har framför oss i alla fall både du och jag med mycket energi och glädjeämnen, det är undrbart att skapa.
Ha nu en fin vecka käraste Mia.
Kram Lena

Madame B - Vintage & Chic Antique sa...

Hej Mia. Ja det låter som ni hadde en fin lördag.
ha en fin vecka.
Kram Harriet

Cilla - Vit som snö sa...

Hej Mia! Det låter som att Säffle bjöd på härliga upplevelser!
Vad kul att du fick sälja av dina fina saker! Jag förvånas ju inte alls att både hjärta, smycken o fina konstverk går åt!
Här hemma tycker alla att det lilla staffliet är ljuvligt!
Här har vi ett ljuvligt vårväder och lyckohormonerna spritter. Jag längtar ju tills jag är helt läkt och kan börja gräva och jobba på tomten! Men det går framåt, jag klarar en hel del nu!
Ha en underbar dag! Kram Cilla

Galtholmen sa...

Hej Mia,
tittar in för lite positiv energi o för att se vad du har haft för dig:-)
Kram/
Ulrika

Prillig sa...

Hej vännen och tusen tack för en otroligt rolig och inspirerande helg!

Kram Britt

Viola sa...

Hallå vännen, pratade om dig igår i gårdsbutiken, hade kunder från Värmland och tala om att världen är liten, tror att hon hette Carina Björklund och ni hade träffats på Lernia...så tror jag att det var...lovade att hälsa till dig, kramen

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är ju så att rätt som det är behöver man köpa sig något fint. Du hade ju ett bra tillfälle hos Britt. Ser så mysigt ut där hon har butiken, såna ställen gillar jag. Mycket roligare än och åka till stan.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria