Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

tisdag 24 augusti 2010

Att njuta av livet!

Ja, jag kan sannerligen säga att jag njuter....

Måste bara fortsätta min bildkavalkad på skatterna jag hittade under semestern.

Har upptäckt att jag har en förkärlek för små askar.
Denna hittade jag på samma ställe som broschen.
På en antikaffär där man förvånande nog kunde handla för en ringa slant.

Men, skrivmaskinstangenterna fullkomligt älskar jag.
Vart hittade jag de måntro?

Jo, på samma ställe som jag hittade den lilla, vita urtavlan och ett av de vackra sigillen som jag visade i förra inlägget - i "Butik Vita Ranunkler"

Det är nu ni börjar förstå varför jag är så himla glad, eller hur?

På ett annat ställe hittade jag lite större urtavlor.

Men, jag har ju ännu mer att visa......

Ja, det är inte klokt alltså.
Så snart dyker jag upp med nästa bildkavalkad.

Som ett litet tillägg kan jag bara säga att denna glädje har resulterat i nya smyckesmodeller. Igår satt jag vid arbetsbordet där jag jobbar med silver och jag förlorade mig bort in i skaparvärlden totalt.

Nya armband, nya ringar, nya halsband.

Det kommer nog lite bilder på det också ska ni se *ler*
Nyfiken? Kika in här
Kommer att lägga in en del under veckan.

Ha det gott!

Mia

17 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Hei Mia, åh så glad jeg blir av dine besøk, takk for alle gulliga ord ! :)) Ja livet er herlig når man tar seg tid til å nyte, og jeg tror nok de fleste av oss bloggerne er flinke til akkurat dette. Jeg er iallefall en av dem ! :)) Så fine saker du har funnet i sommer, gamle stempler er jeg også enormt svak for. Gleder meg så jeg kan ikke beskrive det til jeg skal ut å reise. Håper virkelig jeg også har litt flaks. Lenge siden jeg har vandret rundt og rotet i gamle hauger. Vakre urskriver har du også, de er så dekorative.

Ha det så deilig i kveld,
varme klemmer
Aina

Norregård sa...

Hej Mia!!
Jag älskar att läsa dina kommentarer!!! Tack;o)

Så mycket fint du visar,din blogg är så varm och välkomnande!! Jag njuter av vackra bilder och tänkvärd texter;o) Det bästa till Dig!

Kram Malin

Alberte sa...

Vakkert! Slike skattejakter gjør meg lykkelig!
Nå skal jeg kose meg og lese videre på bloggen din!
Klem, Jannicke

Viola sa...

Har du fyndat hela sommaren, du visar upp det ena efter varandra och här sitter man bara och suckar...hösten är här idag och ska visst stanna helga veckan, ha de, puss

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du skulle ha en sån där liten kärra efter motorcykeln, perfekt för dina fynd. Roligt att du delar upp så blir det mer spännande och se vad du köpt. Såg en urtavla som var alldeles extra fin.
Må gott
Kramar
AnnaMaria

Skogslyckan sa...

Jisses vad du har hittat mycket fint Mia! Jag har själv vart iväg ett par dagar och hittat hur mycket fint som helst. Får portionera ut det lite i web-shopen...
Kramar Pia

Alberte sa...

Tusen takk for dine gode og fornøyelige kommentarer!
Ha en deilig natt!
Klem, J

Storarvid sa...

HEJSAN!!
Det var länge sedan, är ute o kollar runt i cyber blogg världen. SÅg att du skrivit i bloggen så då vet du redan att jag planerar att köra igång igen, denna gången lite mindre ambitiöst och bara på "halvfart" och du jag har skrivit svaret på gåtan vad det ska handla om denna gången, Ingen gissade rätt.

Galtholmen sa...

Kikar in för att få mig en dos av din sprudlande energi! Och den bubblar på det ser jag!!!! Underbart o jag är så nyfiken på dina nya smycken. Har haft dåligt med tid att blogga på sista tiden... mycket annat på gång just nu.
Vi har möte den 7 sept, o skall prata om vår studiecirkel. Hör av mig efteråt vad vi kom fram till.
Kram underbara du/
Ulrika

Sussi sa...

Åh, jag tror att jag hittat en som är lika loppisfrälst som jag! Jättefina fynd du gjort...ser fram emot att få se fler!
Kram
Sussi

Rose Garden Malevik sa...

OOOOOOOPS........du har mkt jag vill ha :)
Kul :)
Kram Håkan
Å tack för snälla ord :)

VACKRA hem & interiör sa...

Hallo Mia,
du skulle varit med på Formex, lika roligt som vanligt. Jag hinner förstås inte med allt jag skulle vilja under mina dagar där, så det blir en hel del beställningar efteråt. Klädinköpen är också ganska tidskrävande, men ack så roliga. Ibland undrar jag om jag ändå inte försöker greppa över för mycket... (känns det igen...)och om lokalen räcker till... Det brukar ändå ordna sig i slutändan på något mystiskt vis. Har du något bra tips så mottages det tacksamt (typ - du har inga planer på att flytta till Torsby, hi,hi...)
Ha det jättegott
Kram Pia

Skogslyckan sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg!
Kram Pia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Underbara fynd, Mia! Bilderna är så vackra och du har skapat så vackra stilleben. Kikade på dina fina armband, det i klara pärlor är så vackert, som isbitar. Kul att du fått sådan inspiration till att skapa nya modeller.

Vad många fina stämplar du har och skrivmaskinstangenterna är häftiga.

Önskar dig en underbar helg!
Kram,
Regina

Noll54/Eva-Karin sa...

Gokväll Mia!!!!!
Det var länge sedan jag skrev hos dej,,,, min tid räcker inte,,, men jag kikar att in då och då,,,,, du är så kreativ alltid lika roligt att hälsa på hos dej!

Må gott&kram på dej!

E-K/noll54/Dommo

Vit som snö sa...

Åhhhh vilka fynd Mia!!! Nog förstår jag att du går leende omkring:) Dom gamla tangenterna är ju såå vackra som smycken också, jag skulle gärna ha en ring med bokstaven C eller med kanske ett &-tecken eller nått...om du tänker göra såna;))) Då vill jag boka en:)
Kan tro att Maries butik är en skattgömma, härligt!
Jag har nästan inte loppat eller shoppat i sommar, bara laddat upp mina egna batterier o förutom förkylningen som kom absolut sämsta tänkbara helg så känner jag mej sprudlande energirik igen o det är en härlig känsla! Men idag är det sängläge o då är en laptop o alla bloggar ett härligt tidsfördriv!
Ha det bäst gumman! Kram Cilla

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hej!
Ja, njuta av livet gör jag med... Och fyndar på loppis har jag gjort så himmelens mycket denna sommar. Mer än någonsin tidigare:-) Det var liksom tid för det... Tid att hitta lite nygammalt, hitta sin egen stil med hjälp av härligt slitet och hopplockat.

Härliga inlägg, jag får komma tillbaks vid tillfälle:-)
Kram Hillevi