Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

måndag 6 augusti 2012

Flyttpackning pågår - eller?!?...

Ja, men - det är ju inte riktigt klokt det här alltså!

Idag började jag jobba igen efter en riktigt härlig semester, och det kändes riktigt bra faktiskt. 

Sedan när jag kom hem så hade jag tänkt mig att börja packa en del inför flytten. Men, när vi satt och åt så tittade jag på rosorna som jag tog in igår också bara blev jag så där toklycklig i själen...
Fick en sådan härlig inspiration så jag gick upp och satte mig i verkstaden en stund. Jag bara tillät mig att vara kvar i den där härliga känslan "toklycklig själ" och sedan satte jag igång. Jag trädde armband efter armband och det ena var inte det andra likt. Ni vet när man inte väljer utifrån huvudet - hur man tycker att det ska se ut - utan helt och hållet utifrån den där varma, goa, porlande känslan inombords.

Lite svårt att förklara, men helt magiskt att känna...

Så därför blev det inte så mycket packat idag. Men imorgon kanske?!?...    *ler*
I vilket fall som helst så funderar jag lite grand på om jag ska ställa det här lilla skåpet i den blivande försäljningshörnan. Det är fint tycker jag, men så inser jag varje gång som jag går runt här hemma att jag tycker att ganska mycket är fint...     *ha, ha, ha*

Ja, så då måste ju liksom en del "tycka-om-saker" hamna där ändå till slut.

Nu är det ju dessutom så att den där bilden ovanför faktiskt bara visar själva bordsskivan, så ni har ju verkligen ingen som helst möjlighet att se om ni tycker att det är fint eller så.
Men, jag kommer ju att lägga ut bilder i slutet av nästa vecka, och då visar jag vad jag har bestämt mig för att sälja. Så, för er som är nyfikna, och som kanske till och med har tänkt er att åka hit på min flyttloppis/försäljning den 18 augusti - håll ögonen öppna...


Den här kartan tror jag aldrig att jag visat här på bloggen. Visst är den härlig?!
Misstänker att den kommer att hamna i Linns rum. Bilden ger den inte alls rättvisa, för det blev en konstig vinkel. Den är större i verkligheten än den ser ut här.


Nej, nu är det bäst att jag går och lägger mig, för imorgon är det arbete som gäller igen. Nu ska här  packas... Hmmm, om inte jag drabbas av en obotlig skaparlust igen  "blink, blink"

Innan jag stänger ner för idag vill jag passa på att tacka för alla besök här på bloggen, och samtidigt hälsa nya följare välkomna hit! Blir så otroligt glad att ni tittar in här.

Ha det riktigt gott!


10 kommentarer:

idémakeriet sa...

Haha, ja du att skapa är mycket roligare än att packa.
Och har man mycket energi då får man ju passa på:)
Vad spännande att du ska flytta.
O vad jag hade gärna varit där på loppisdagen, du har ser jag en del som jag skulle bli tokgalen i.
Hoppas du får många besökaren och att du säljer mycket.
Kan tänka mig att det känns lite ledsamt att behöva bli av med så mycket fint men kommer man att bo mindre då får man ju ta ställning till sådana beslut.
Hoppas du har haft en skön sommar och att du fortfarande njuter av allt sommaren ger dig.
Varma kramar.
Lycka till nu.
Gerda

LissasVita sa...

Hej Mia! Ja tänk vad du har framför dig,lite som ny era i livet!Förstår precis din känsla när du skapade där...vara i nuet och bara skapa i hjärtat..fina Du!Alla de där stunderna gör oss så gott och vi behöver så många fler utav dem. Skulle så gärna kommit på din utföräljning men jag bor ju på "andra sidan jordklotet"....Stor kram till dig! Lisbeth

Selma sa...

Hahaha...kan riktigt se dig framför mig...

Du ger helt rätt i att bara göra det som känns rätt. Packa hinner du sen, man jobbar bättre under lite press. ;-)

Njut du av livet, det andra ordnar sig, bara du har tillit, vännen.

Kram Britt

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jamen såklart det är roligar och göra armband än och packa, och så vet du säkert inte helt säkert vad du ska packa ner heller. Nu har jag kommit hem från stugan, väntar på sonen som ska hjälpa mig med och slå ner rör och lyfta på delarna. Nästa vecka är jag ensam hemma, vi hörs om när jag ska komma.
Kramar
AnnaMaria

Lilla Blanka sa...

Du är ju bara för cool Mia..! Hihi, men jag tror ändå att du gjorde helt rätt som satte dig och skapade i stället för att packa.
Dels tror jag inte att du riktigt har "känt av" vad som skall stanna och vad som skall säljas, och dels finns det inget som är viktigare än att må bra. Packning har helt klart lägre prio ;)

Ha det så gott nu, så ses vi om några dagar!
Kraaaaaam
Mia

Anonym sa...

Hei!

Ja, man blir lett revet med når det er ting man liker å gjøre og alt annet blir lagt til siden:)
Så utrolig herlige bilder og masse flott du lager:)

Fortsatt god kveld og lykke til med pakking:)

Klem Merete

Johanna sa...

Så härligt det låter, att känna sådan lycka:) Önskar att jag hade kunnat komma på din loppis!

Ha en fin kväll,

Kram Johanna

G:a Affären sa...

Hej du toklyckliga själ!
Låter som om du bejakar dig själv när skaparbehovet kommer, det är det viktigt att få utlopp för det! Ha,ha, packningen kan vänta!
Kartan är enorm, Linn kommer att bli hur duktig som helst i geografi!
Ha det gott du fina!
Kram
Cia

Designe sa...

Så härligt! Förstår precis hur du menar å då är det lika bra att man passar på när man är inne i skaparlusta och ett flow, då är det roligt! Jag börjar känna mig inspirerad oxå och blev lycklig i själen av att titta in i Eijas blivande butik igår! Det är så vackert där! :) Hoppas det går bra att välja ut grejor och packa och dona! Kraam på dig! :)

Anonym sa...

Väntar med spänning på vad för fint du kan tänkas sälja på loppisen, funderar på om man skulle lämna Nyköping för en dag och bege sig ut på äventyr i Värmland :)

/ Amanda