Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

tisdag 4 september 2012

En skönhet har flyttat in...

... och som jag har väntat på denna skönhet ska ni veta!




 När jag och Mia var hos Gúa för ett tag sedan tillbringade vi kvällen där inne i hennes magiska butik (Mor Ágústas garage). Det blir väldigt gärna så när vi är där, för man vill liksom aldrig gå ut därifrån när man väl kommit in där....   *ler stort*   

Ja, så satt jag där i schäslongen och kände att den alldeles bestämt var min. Så var det faktiskt! Och jag köpte den, men jag fick lov att stilla mig lite grand eftersom jag inte fick in den i min lilla bil just då. Men, i måndags var det en lyckans dag, för då var det äntligen dags för den att komma hem (tack Thorir). Gissa om jag inom loppet av några minuter, väldigt förnöjt, satte mig tillrätta i den och tyckte att livet var toppen?!...



Ja, och nu står den där i vardagsrummet och förgyller vår tillvaro. 

Det är så himla härligt när man väntat på något så där extra mycket, och sedan - en dag bara - så är det liksom. Då har det ju varit värt all den där väntan. Men, det är ju alltid lättare att tycka att det varit värt det när det väl blivit som man önskat. För när man står mitt uppe i själva väntandet så känns det inte alltid lika lattjo......



Ser ni vad som speglar sig här då? Jo, en dörr som passar alldeles förträffligt till favoritskåpet som jag köpte av Marie. Knepigt hur saker och ting faller på plats ibland. Dörren köpte jag av Magnus för flera år sedan, och inte visste jag väl då att den skulle vara så perfekt i färg till ett skåp som jag skulle köpa flera år senare?!?... Dessutom så passar det så fint ihop med schäslongen.

Tänk så finurligt det är ibland  :-)

Au revoir!

19 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hm.. tänk så det kan bli..när haspen faller rätt.. såå vackert det blev hos dej..och vilka fantastiska bilder du visar.. vad förslags redigeringsprogram är det där då?? Nyfiken bare:).. Skönheten har flyttat in.. stämmer på er båda dä..:) härliga toner från dej.. kram på säj ..å ha de gött..Pia

Annas röda stol sa...

Pryder sin plats så snygg.Ibland fastnar man för något och då går det inte att släppa taget.

Anonym sa...

Wow... for en utrolig skjønn sofa:)
Sånn skulle jeg gjerne hatt selv:)
Nydelige bilder:)

Ha en herlig dag
Klem Merete

Norrfrids Eija sa...

Vad skönt Mia att ni verkar finna er tillrätta i lilla lägenheten....nu är du stadsbo och det har ju också sin charm och sina fördelar! Urskön schäslong i bästa Mia/Gua-stil!
Ha det så bra och hälsa lilla familjen också!

Blommiga Rutan sa...

Alldeles, alldeles underbar är din nya schäslong/divan!!! (vad är egentligen skillnaden?)
Och så fantastiskt fint det ser ut med krukorna med pelargoner nedanför!!
Och skåpet! Och spegeln! Säger bara åhhhhhhhh. sååå vackert du har det!

Kram Anncathrine

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken vacker schäslong, där kan du vila och tänka bara vackra tankar...den möbeln var värd att vänta på...

Önskar dig en fin dag!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har räknat fel, tre skönheter har flyttat in, du glömde dig och dottern... fniss. Men du vilken underbar möbel, det står Mia på den. Så fint du har möblerat.
Varm kram
AnnaMaria

Mia Maräng sa...

Åh det är såååå fint och skönheten är verkligen en skönhet alldeles perfekt,dessutom passar den kanon fint in i ditt fina hem. Kram på dig.

It's me sa...

It is great darling !!...love that bench.....and the mirror!!...love love love Ria...xxx...

Fånga dagen sa...

Som vanligt alldeles bedårande liksom du själv Mia!
Kraam och ha en fin vecka
Lena

Skogslyckan sa...

Ja det var verkligen ljuvliga skönheter som fått flytta in hos dig. Gillade så klart speciellt den ljusblå skänken, men det kunde du väl lätt gissat...ler.
Kram Pia

Norregård sa...

Så fin, så klart du skulle ha den Mia:))

Ha det gott!!
Kram Malin

Pysselpalatset sa...

Jag blir alldeles matt av avundsjuka.... en egen Kanapé... söker en med ljus och lyckta.... De är så snygga... helt enkelt... härligt också när dörrn äntligen finns och utgör den helhet man drömt om. kram J

Designe sa...

Supersnygg och jag gillar att det är bara det beiga undertyget kvar på möbeln!.. Härligt att dörren passar in nu oxå! :) Det faller på plats som sagt!

Häromdagen så var jag ut och gick och träffade på en kompis som jag inte pratat med på länge. Jag berättar om min nya hobby och hon säger: Du kan få en grej av mig och beskriver den. VA?!! säger jag och tittar på henne med stora ögon..tänkte beställa en förra veckan men gjorde inte det! Helt otroligt att hon bara dök upp så där! :) Då har man flow! :)

Ha dä gött! :)
Kram

Älfgärdet sa...

Vilken läcker lady som har flyttat in till dig!

Lilla Blanka sa...

Ahhh den passar alldeles perfekt Mia!
Den är så himla snygg :)) och jag kan se framför mig hur du ligger där och filosoferar på den med ett stort leende på läpparna... ;))

Kram
Mia

Vida sa...

en skönhet har flyttat in till en skönhet;) förstår att du väntat med spänning..och så bra den passar hos dej;))

håller med dej om Gúas butik..man vill inte gå därifrån utan bara få njuta av allt det vackra runt en;))

Vidavetvarduvilar;)kram

Bitte sa...

Det var verkligen en skönhet och bilden är så vacker och harmonisk! Hihi, jag gissade på att det var en flygel som skulle flytta in, men jag hade alltså fel ;-).

Många kramar
Bitte

Romantiske Stinemor sa...

Vakre bilder du viser! flott blogg:-) Klem Stinemor