Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

fredag 20 december 2013

Förväntan...

Den här veckan har gått så fort, så fort, och nu sitter jag här och "myser in tillvaron".

Tänk att det bara är några dagar kvar till jul! Det är ofattbart. Fortfarande väldigt sparsamt julpyntat och jag är såååå tillfreds med det. Doften av hyacinter räcker långt. Men, jag har definitivt dragit mitt strå till stacken när vi kommer till detta med julgran. Japp, där sprack måttligheten direkt!

Under veckan så cyklade jag nämligen förbi torget och blev så sugen på att köpa med mig en gran hem. Sagt och gjort. En gran i storlek mittemellan inhandlades, spändes fast på pakethållaren och sedan cyklade jag väldigt förnöjt hemåt. Drack glögg, klädde granen och spelade julmusik *nöjd*

Dagen efter cyklade jag förbi torget - OCH DÄR BARA VAR DEN!!!!!
En jättefin liten gran och den var som gjord för min gamla glasdamejeanne med träställning. Ja, men fattar ni?!?... Vips bara så hade jag köpt den också, och med sinnesstämning "förnöjd som gårdagen upphöjt till 10" cyklade jag hemåt, och den här gången med granen i cykelkorgen. 

Sååå, nu har vi alltså två granar här hemma och det är tokmysigt. Lite fint inslagna paket placerade under och sedan är saken biff. 

Ha en riktigt fin helg!7 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig vakre bilder:)
Ønsker deg en
Riktig god jul
Klem Merete

Håkan Gidestrand sa...

Hej SuperDuperMia :)
underbart fint du har det... å fint att du hittade just DIN gran :)
hoppas Julen blir bra.....
å missa nu inte....

CHRISTMAS PARTY

det är kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
HåkanBråkan

HWIT BLOGG sa...

Så fint du pyntat din gran...och ja man kommer långt i julkänslan med bara några hyacinter!
Ha en fin kväll!
Varm kram,
Titti

VINTAGELINE sa...

Jeg liker din enkle og rolige juledekorering! Vakkert!
Juleklem

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mycket finare och ha två granar än en massa småpynt, kan tänka mig hur julfint du har nu. Jag har jobbat färdigt, ledig ända till 3/1, känns ofattbart skönt. Och om vi inte hörs mer före julafton önskar jag dig en riktigt God Jul, fina vännen.
Kramar/AM

MODERN COUNTRY sa...

Takk snille Mia for din herlige herlige kommentar, jeg ble så varm i hjertet!! Ha du også en aldeles mysig og stemningsfull Julefeiring. Nyt av alt det gode du har rundt deg. Kjærligheten er til å føle ekstra på da synes jeg.

Varm klem ~ Aina

Home and Lifestyle sa...

Dear Mia,

Thank you so much for your warm words. For you and your family a Merry Christmas and for you all my best wishes for next year!

Sending hugs! xxx Ingrid