Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

onsdag 14 januari 2009

Nu gör vi plats för nytt i butiken!

Nu är det återigen dax att åka på mässa! Den här gången är det Formex-mässan i Stockholm och det ska bli så kul med lite ny inspiration!



Vi håller på att flytta om och ställa i ordning efter julen och gör nu plats för en massa nya roliga saker som är i antågande!



Även om jag oftast har väldigt klart för mig vad jag vill köpa in och vad jag tycker om, så är det så kul att gå där och kika på vad alla dessa olika leverantörer frestar oss med.


En del montrar går man väldigt fort förbi, men så finns det några guldkorn och när man kliver in i en sån monter känns det nästan som man kommit till himmelriket.


Oj, nu överdriver hon allt tänker ni, men älskar man inredning så kan jag lova att det känns himmelskt i en del montrar.







Vissa saker går bara rakt in i hjärtat och det är ju precis så jag önskar att ni ska känna när ni kommer in i affären! Därför är det så viktigt för mig när jag gör mina inköp att allt jag väljer ska kännas bra i magen.


Som ni säkert förstår så tar alltså mina inköp en del tid i anspråk, men det är det absolut värt.


Ibland ser jag framför mig hur jag kan kombinera olika saker från olika leverantörer, arrangera ihop dem och få ett slutresultat som förhoppningsvis blir - LOVELY!



Vi får se vad jag får till den här gången......

Jag ska i alla fall göra mitt allra bästa för att köpa hem så mycket fint som möjligt, till så bra priser som möjligt.

Idag är det min dotter Linn som får stå för avrundningen av det hela.

Hon är hemma och är sjuk och som vanligt fördjupade hon sig i ritblocket förut.

Efter en stunds tystnad så ropade hon:

- Mamma, kan du komma hit en liten stund tror du?
Jag gick in till henne och fick lov att blunda och samtidigt riva ur en sida ur blocket (med stängda ögon..... ja, det gick faktiskt!). Sen fick jag lov att öppna ögonen.


Kunde knappt tro mina ögon! Visst vet jag ju att det är en ung dam med mycket klokt inom sig, men trots den vetskapen slutar hon aldrig att förvåna mig.

Hon har alltså skrivit följande:

KLOKA ORD:

- Tro på dig själv

-Det handlar om inställningen

-Tänk positivt

-Drömmar kommer från hjärtat och inte från hjärnan

-Varje tanke är en önskan

-Behandla andra som du själv vill bli behandlad

-Ha tålamod

Ja, efter det så tycker jag inte att det finns så många fler ord att säga förutom:

Tack Linn, du är helt underbar och JAG ÄLSKAR DIG!

Slut för idag och på återseende efter Formexmässan!

Kram till er alla!

Mia

15 kommentarer:

Britt sa...

Sådan mor sådan dotter...

Det känns som om du har överfört nåt mycket bra och fint till din dotter. Sunt förnuft och omtanke.

Va härligt!

Kram britt

♥ Pia... sa...

Hej...mm..vilken klok dotter..men det har hon förmodligen fått från någon..som lärt henne de annammar ALLT..brukar använda mej av det näst sista väldigt mycket....Jo det är en dörr från zanz..den har jag haft i två år som header..gillar den väldigt mycket..jag har även frågat zanz om jag fick använda den...mot att jag talade om varifrån den kom..och det har jag gjort..fasst det var iofs längesedan:)..ja mina guldklimpar till barnbarn..de är något de..hjärtegryn båda två..min som som bor i skattkärr har en son på 5..snart 6 år..och dotters som 16 månader...härligt..sen så jobbar jag ju med barn oxå..1 till 6 år.så jag jobbar med framtiden..den som en gång ska tahand om mej:)..så det gäller att sköta sina kort väl...hihi..formex ..vilken dröm..förstår om du tycker att du kommer till himmelriket..dit kulle jag med vilja komma..ja formex alltså:)..du ..ett besök till kil får det nog bli snart..får åka å hälsa på mostra så ta ensväng ini butikerna..önksar dej en trevlig tripp till stockholm..kram..PIA

Marianne sa...

Hej!
Vad roligt att hitta ännu en
värmlandstös i bloggvärlden. Och även ett utflyktsmål. Själv bor jag i Kristinehamn och till Kil kan man ju lätt ta sig en tur. Det är inte så ofta man kommer längre än till Karlstad. Hade tidigare släkt i Högboda men efter att försvann till "himelriket"(inte Formexmässan alltså) så kommer man inte dit.
Hur har du öppet och var ligger butiken?

me and alice sa...

Vilken go och klok dotter du har!!!
Vilken dröm det måste vara att ha en egen butik och få åka på Formex och njuta och köpa in vackra föremål!!!
Ha det så trevligt i Stockholm!
Kram Susanne

Marie sa...

Vilken underbart klok dotter du har!

Jag har också fått förmånen att åka till Formex till helgen, trots att jag inte har egen butik. Ska bli superkul!

Ha det allra bäst!
Kram Marie

torparen sa...

hej Mia bara så du vet så saknar jag dig =) Hösten som for förbi med väldig fart var en underbar tid i ditt sällskap , du har gett mig så många visdomar och bra tankar om liv och övrigt =) Du är som en källa av inspiration som bara sprudlar av ideer, det gillar jag =) Måste oxo tillägga att dina bilder är så vackra bla på "dörren" och "fönstret" =) hihi
kram så ses vi snart ///m

Stina sa...

Väldigt fint.:-)

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, tack för alla dina rara och gulliga ord du ger till mig, jag blir så glad vet du.
Ja nu förstår jag att det riktigt kliar i fingrarna att köpa in en massa goa nyheter till våren och sommaren, så spännande.
Att gå på Formex är ju roligt och att få mycket inspiration men ojoj vad jobbigt det är oxå, man blir slut i kroppen i flera dagar sen.

Väldigt kloka ord din flicka skrivet, bravo.
Kram på dig/Ingela.

Britt sa...

jag har nått till dig!
kram britt

Hanne sa...

Hei Mia!
Jeg har laget noe til deg! Du finner det i bloggen min i dag søndag!

Klem Hanne

Jenny Oak Fae sa...

Underbara bilder och VÄLDIGT kloka ord dessutom..!

: )

Ja...visst är de där sakerna från Panduro fina!

Idag ska försöka städa lite, och möblera om lite också...

Önskar dig en fin ny vecka!

KRAM, Jenny

<3

♥ Pia... sa...

Hej..nu har jag kikat in till Hanne..oopps..där föll jag:)...vilka kort..oj blev helt såld..tack för att du tipsa mej...kram..PIA

Vita små hjärtan sa...

Men vilken mysig butik du har... Ha de gott...

Unknown sa...

Åh så otroligt roligt det låter med formex!!! Kan verkligen tänka mig att det är som ett himmelrtike! Men så otroligt jobbigt det måste vara med alla intryck och inspiration i så ofantligt stora mängder och sammtidigt så måste man behålla fokus på vad man ska köpa in!'Tack för din fina kommentar hos mig! Ja, jag hoppas att repotaget blir bra nu (jag tycker det finns en så stor risk med att det inte blir det när de kommer från någon dagstidning... men det är ju inte så konstigt, det är ju inte inredningsrepotage de jobbar med mest...) Kram Petra

Heidi-anitha sa...

Takk så mye for at du kom innom min blogg! Ble så glad at du gjorde det, for da fikk jeg titte og kose meg lenge med bloggen din!

Så vakkert, og masse varme og gode ord! Du vet, din gode datter, har lært alt dette av deg hun vettu... :) Kjærlighet mellom mor og barn er vel sterkest i hele verden tror jeg, og intuisjonen er tilstede hele tiden..

Kos deg med de vakre ordene hun skrev, det var virkelig kloke ord på veien!

Stor klem White vintage