Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

tisdag 14 juni 2011

Nypremiären - Rost Interiör

Det gick ju som det gick det...
"Jag ska prioritera om lite grand så jag kanske inte riktigt hinner med att blogga"

Känner ni igen de raderna från bara något inlägg sedan?

Men, jag inser bara faktum just nu.

För, när jag har mycket att göra inser jag bara ännu mer vidden av hur viktigt det är att emellanåt också göra precis det där som ibland kan tyckas vara lite onödigt, men som ger så oerhört mycket energi......

Bland annat att fotografera, skriva och vara kreativ.

Jaaaa, också är jag ju så oerhört förväntansfull över att få visa er bilderna från nypremiären av/hos Rost Interiör. Ni förstår, min vän Magnus är så oerhört duktig och när jag såg vad han åstadkommit i butiken den här gången så blev jag så oerhört imponerad av honom. Jag blir till och med lite stolt vet ni......

Jag ska faktiskt inte skriva mer än detta idag. Nu låter jag bilderna från butiken tala sitt eget språk. Vet nämligen att vi är otaliga som behärskar det här språket flytande, och jag kan tro att det är många, många som vill ta sig en tur till butiken i sommar och liksom få konversera själva lite grand så där - på plats.

Ja, hur beskriver man egentligen detta med ord????

Det måste helt enkelt upplevas.

Magnus - du är otrolig, glöm aldrig det!

Ha en bra dag!

12 kommentarer:

Snickaregården sa...

Nej, detta kan inte beskrivas med ord vännen. Nu blev jag än mer beslutsam att ta mig ner till han och uppleva butiken.
Hjärtat tog liksom några skutt
extra :)

Kram Maria

Vintage House sa...

Hej otroligt vackra bilder på en fantastisk butik.
Hoppas kunna besöka den en dag.
kram
sandra

Norrfrids Eija sa...

Vilken teaser du bjöd på, me like a lot kedjorna, gamla fodertråg, rostigt takplåt. Skrot, ja det går jag igång på! Hoppas kunna besöka denna butik under familjens roadtrip i sommar...
Ha det gott, vännen!
Eija

Anki sa...

Mumma för ögat vännen...loveli!
Hoppas du har det gott & sköt om dig!

Kram kram!

Made in Persbo...Carina sa...

Åååå va läckert!!! Var hittar han alla "to die for" grejer? ...och vilken känsla han har grabben!

Klart vi måste dit snart igen....jag ska bara TÄNKA lite till Mia...hi, hi....du vet på vad! ;) ;)

KRAM, C

Modern Country sa...

Hei Mia,

Men du vennen, nesten alle får mye å gjøre på våren og sommeren. Det er så mye som lokker og man prioriterer seg selv og sin familie i første omgang ikke sant? Det vet jo alle vi som blogger, at tiden må inndeles deretter. Så ikke ha dårlig samvittighet!! Aboslutt ikke. Jeg selv blogger og kommenterer når jeg har tid, og det føles rett. Bare sånn kan jeg holde på en stund med dette. Jeg er alldeles glad for dine meldinger og takker sååå varmt for dem. Men jeg har stor forståelse om dem uteblir også! Håper du hadde en herlig pinsehelg. Hos oss var det opp og ned med været, men vi hadde det da hyggelig for det. Jeg er bare så glad for at sommeren er her og at vi kan være mer ute :)

For en spennende butikk du har vært i, ojoj der hadde jeg nok ikke kommet ut ifra tomhendt. Rust er vakkert, både inne og ute.

Ha en fin sommer med herlige dager vennen, ja virkelig :)
Stor klem, Aina

gamla skolan sa...

Åh ! Vilken butik , bara så mkt fint , som jag gillar !!!
Var ligger detta ??
Kramar // Susanne ♥

Johanna Stålros sa...

Bilderna säger allt! Underbart butik. Kram Johanna

Home and Lifestyle sa...

What a wonderful shop, I see so may beautiful stuff!

Here we had some lovely summer days, time to enjoy in the garden. The next fews days will be rainy, I will miss the sun and my flowers in the garden!

Have a nice evening Mia! Many hugs, Ingrid

Magnus sa...

Men vilka underbara bilder då fotat Mia =) såå kul att se , här går det i 180 knyck så ,jag hinner ej smälta att jag fått mer yta i butiken =) stor kram till dig och alla andra som gillar min lilla Rost interiör butik ! Välkomna //Magnus

helle sa...

En fantastisk atmosfære, hvem ville ikke have sådan en butik....jeg ville! Skønne, skønne ting!
Tak for billederne
Kram Helle

Bitte sa...

Hej Mia!

Tack för din fina hälsning hos mig! Jag har allt tänkt på dig ska du veta, men all energi försvann helt efter att studenten var avklarad. Det var som att sticka hål på en ballong ungefär och sedan dess har jag i princip inte orkat så mycket mer än att skicka paket :-). Egentligen beror det på att jag sovit på tok för lite under lång tid för att hinna med mig, så det var inte studentexamen i sig som gjorde mig så utschasad :-).

Jag ser nu din vackra header, vad roligt att du tyckte om askarna :-). När jag satt här och läste ikapp alla inlägg jag missat hos dig, såg jag också att du visat dem i ett tidigare inlägg och även länkat till mig. Tack snälla söta! :-)

Det verkar som att det hänt en hel del härligheter i ditt liv på sistone, vad synd att jag missade reportaget i Expressen. Det hade jag gärna läst! Undrar just om man kanske kan läsa det på nätet?

Vad många vackra saker du har fyndat, jag blev förtjust i både lådan med fack i och det vackra förklädet, men så brukar vi ju tycka om samma saker ;-). Fågelburen du fick av din sambo var också helt ljuvlig!

Ha en riktigt fin torsdag och en fortsatt fin vecka! :-)

Många varma kramar
Bitte