Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

fredag 23 september 2011

Åhhhh, så härligt!!!

TUSEN TACK!!!

Vilken fantastisk respons vi fått på vårt badrum och reportaget i Vakre Hjem!


Ja, jag berättade i våras/somras om att det var mycket spännande och roligt på gång här och reportaget var en del av allt detta roliga. När jag blickar tillbaka lite och summerar så nyper jag mig lite i armen faktiskt, för det är ju lite som att leva - och uppleva - sin egen dröm det här.

Förra hösten blev jag ju erbjuden ett jobb som jag tackade ja till. Att arbeta upp ett hantverkshus - och där skapar vi står det står härliga till just nu. Sirligt vackra ljusstakar i trådarbete, lite robusta krokbrädor och skira kransar i hortensia. Kreativiteten bara bubblar för tillfället kan jag meddela.

Dessutom håller jag på att arbeta upp ett nytt, spännande projekt som jag kommer att kunna berätta mer om vid årsskiftet troligtvis... *håller er lite på sträckbänken*

Sedan jobbar jag hemma i ateljén och skapar utifrån de beställningar och önskemål som kommer in. Just nu ska jag bland annat göra ett halsband som jag bara längtar efter att få börja designa. En helt ny modell som sedan ska skickas till Norge.

Som ni märker så har jag inte direkt sysselsättningsproblem *ler stort*

Och, som grädde på moset ska jag gå modell nästa helg.
Ja, kan ni tänka er! Det gäller att utmana sig själv lite grand.
Återkommer med mer information om det evenemanget under veckan som kommer.

Nu ska jag gå en trappa upp, till ateljén, och försvinna in i min skaparbubbla för en stund. Det är rena rama lyxen för mig.

Inspirationen är på topp och jag har laddat den lite extra en stund här nu...

Har nämligen suttit i köket och druckit lite kaffe, samtidigt som solens strålar letar sig in genom köksfönstret och leker lite med blommorna som står på bordet. En fantastisk rosbukett som jag fick av min sambo förra veckan. Tänk er 20 vita rosor som nu har slagit ut och som totalt tar andan ur mig varje gång jag tittar på dem.

Att jag dessutom fick buketten utan någon som helst anledning, utan bara för att han ville förgylla min dag lite extra - det gör mig bara ännu gladare.

Så, med den härliga känslan i kroppen ska jag nu gå och skapa!

Önskar er alla en riktigt fin helg.


17 kommentarer:

White cotton grass sa...

Vad härligt med all energi! :)

Önskar dig en trevlig helg

kram
helena

Norrfrids Eija sa...

Åh livet leker hos dig, Mia och jag är så glad för din skull! Gissa om reportaget tog andan ur mig?! Wow! Vilket drömjobb du har på alla plan!
Ha en trevlig helg, hoppas solen snart kommer tillbaka!
Eija

Annika sa...

Vad härligt det låter..... att få sätta sig o göra det man allra helst vill.... Köpte tidningen i början av veckan men har inte läst den förrän igår..... annat har funnits i mina tankar.... men jag satt här o kollade in ditt vackra badrum.... fiint.... idag känns allt liiite bättre kan ja säga o imôra drar ja te Sunne på kafferep.... ska ha med en massa fat..... ska bli spännande o se om di dôger...:) Kram o njut av solen idag.... inte många såna dagar kvar nu....

Vintage House sa...

Hej
så underbart fantastisk roligt för dig och njut till fullo..
Härligt att leva sin dröm...
ha en skön skön helg
kram
sandra

annashusidingtuna sa...

Hej!
Vad mycket kul du har på gång!!! Man riktigt "hör" det i dina inlägg.
Ha en bra fredagkväll.
Kram Anna

♥ Pia... sa...

Men Mia lelle...en blir såå löcklig när en kiekr in te dej:).. Det bubblar inne här:).... HAr du ateljen uppe nu?.. Mysigt.. ja förstår att du är lycklig..och såå mycket roligt som det händer hos dej.. Hos mej ärre stiltje.. och de beror bare på mej!! HAr tappat lite.. men får lete opp dää nönstans.. kanske får ja litte nu i möra när jag åker te Sussie.. hon är ju också en sån där glädjeförmedlare som du är:) ni kanske kunde legetimera er ni två som det.. önskar dej en superskön helg.. och visst ditt badrum är bare för ..vackert:)..kram på sej fröken lelle:)..Pia

It's me sa...

Have a nice weekend darling......love from me...xxx..

Birgitta sa...

Låter som livet leker hos dej.
Önskar dej en riktigt skön och mysig helg.
Kramisar Birgitta

Britt sa...

Underbart vännen! Alltihop; inspirationen, skapandet, Reportaget och blommorna....Mmmmm<3


Kram britt

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har ju inte köpt tidningen än, men på tisdag ska jag på stan före jobbet. Och det är så roligt att du har så mycket kul saker på gång, sitter och klurar på var du ska gå modell. Kanske blir sol idag också, ser att det blir blåare och blåare himmel.
Snart dags för en fika hos mig, en fredag när du är ledig...
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Skogslyckan sa...

Oj måste skaffa det bladet så jag får se reportaget, vad spännande. Ja här händer verkligen mycket just nu också. Härligt att du trivs med livet och att inspirationen flödar. Jag har haft mitt lilla barnbarn idag så vi har tillbringat många timmar ute i det vackra höstvädret. Krassligheten håller i sig, men är väl som mest mottaglig när man har lite för mycket runt omkring sig. Jag fick också rosor av min kärlek i fredags. Ha nu en fin vecka!
Kram Pia

hemtrevnad marie sa...

Hej på dig vännen!!
Nu har även jag hunnit läsa det fina reportaget om ert badrum!!
Hjälp så skönt att ha den ytan och det ljuset, en lisa för själen:)
Låter som du har mycket spännande på gång:)
kramar

Anonym sa...

Hej Mia! Reportaget var verkligen inspirerande! Jättefint!

Såg på bilden i ditt senaste inlägg en fin lampa (brevid en trälåda), undrar var du hittat den någonstans? :)

Ha en bra dag och tack för en mysig blogg! // Anna i Gävle

Rummet för välbefinnande sa...

Hej "Anna i Gävle"

Tack så mycket för din fina kommentar :)

Lampan har jag köpt hos Magnus på "Rost Interiör". Det är en alldeles fantastisk butik som ligger strax utanför Karlstad.

Titta gärna in på hemsidan http://www.rostinterior.se/

Hittar du något som du tycker om så kontakta Magnus. Han är jättetrevlig och hjälpsam :)

Ha det så bra, och än en gång TACK för de fina orden.
//Mia

Made in Persbo...Carina sa...

Hej Mia, försöker ringa dig men får bara besked att numret kan inte nås förnärvarande. Vill du prova att ringa mig istället är du rar.
(Vi kanske kan ses med skåpet imorgon)

Kramar, Carina

Anne Solveig sa...

Wow Mia så underbart... varmt grattis till artikeln... Känns som du verkligen förverkligat och lever din dröm.. det är så inspirerande att ta del av... Jag tror att mitt Stora val kommer ta mig djupare in i min dröm att ännu mer syssla med det jag älskar... och därmed blev jag inspirerad av dig idag.. Varmt tack.. Anne

Bitte sa...

Reportaget var verkligen fint, jag läste det igen bara häromdagen :-). Ert badrum är verkligen ett rum för välbefinnandet!

Det är en sån underbar känsla när man är inne i ett flow, när livet ger en mer av det man vill ha och önskar :-).

Önskar dig en fin helg!

Många kramar
Bitte