Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

söndag 10 juni 2012

Honning og Flora - outdoors

Fantastiska Honning og Flora - den här gången utomhusbilder!

Visst kan man förlora sig totalt?

Jag och Mia gick här en lång, lång stund...

Och, ändå hade vi kunnat vara kvar ett tag till, när det väl var dags att åka vidare.

Man blir liksom inte mätt!   *ler*


Ja, hit kan man säkert åka igen, och igen, och igen - och hela tiden känna samma härliga inspirationsbubbel. 

Ha en fin söndag!


7 kommentarer:

LissasVita sa...

Ja alldeles underbara bilder...så rogivande miljö det måste vara...! Kramen Lisbeth

Lilla Blanka sa...

Ahh nu längtar jag tillbaka :)) Mia, vi måste åka till Danmark snart igen. Loppisar i Köpenhamn, några favoritbutiker, köpa blommor och äta smörrebröd :) det är dejligt!

Kraaaam
Mia

G:a Affären sa...

Vilken atmosfär, tänk vad lite oreda gör gott i själen och blommor som överraskar, sådär vill jag ha det!
Kramar
Cia

Norrfrids Eija sa...

Det är så vackert så man baxnar i Rikkes trädgård! Vill-ha-faktorn är stor och påfåglarna som spatserar runt - bara en sån sak får hjärtat att fladdra till!
Drömde mig tillbaka till dig o din familj en stund idag, hittade nämligen reportaget från huset ert i en finsk tidning som mamma hade på sitt nattduksbord. Den släpper jag inte nu! Hela helgen har jag försökt att andas djupt, för direkt när jag kom hem till jobbet, hann verkligheten ikapp mig - stora oändliga pappershögar du vet...alltid som ett straff för att man slappnat av lite i några dagar! Oj vad det där lät negativt men nu blev det så påtagligt! Men vet du vilken kick jag fick på den här resan och hos dig - livet är här och nu - så nu har jag tagit några steg till mot min dröm! Det kommer att bli av!
Förstod på din kommentar hos mig att du också har det hektiskt! Glöm inte att andas emellanåt, vi får påminna varann om det lite då och då. Det är så lätt att förlora sig i arbete...
Ha det gott, och hälsa din härliga lilla familj, ni gjorde stort intryck på mig!
Kram kram kram
Eija

annika sa...

Det är ett underbart ställe. Jag har inte känt att jag har sett allt då jag har varit där för jag upptäcker ständigt nya saker på foton.

Kram

VACKRA hem & interiör sa...

Så fint att få se lite mer somriga bilder från den fantastiska trädgården, har ju bara varit dit tidig vår... ser helt helt ljuvligt ut..
Kram
Pia

Designe sa...

Ojojoj så underbart! Kan tänka mig att man bara vill slå sig ner och insupa omgivningarna! :) bra å ha bilder å minnas tillbaka av! Säger som Eija, jag fick oxå en kick av vår resa och de tänkvärda ord vi fick med oss när vi träffades! Gäller bara att sortera alla intryck nu så man inte stressar upp sig! :) Kram