Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

onsdag 10 juli 2013

Sommartider

Det märks verkligen att det är sommartider nu!
Inläggen duggar inte tätt direkt. Men, det är så härligt för jag varvar sånt som behöver göras med må-bra-stunder och det blir en riktigt härlig mix. Jag jobbar nämligen mycket den här sommaren, och det kanske är just det som faktiskt gör att jag tar vara lite extra på de tillfällen som ges att njuta. Ni vet - picknick i gräset vid älvkanten, ett glas vin på en solig uteservering, promenera, läsa, ta med kameran och cykla ut på lite upptäcktsfärd i vår vackra stad. Jag inser att jag är lite kär.... Tänk så mycket vackert jag ser nu när jag möter stan från den här sidan. Det är underbart!

Däremellan fortsätter projekt "packa upp och fixa iordning i lägenheten" och det är så skönt för jag känner ingen brådska. En sak i taget OCH DET ÄR VÄLDIGT OLIKT MIG. Det vet ju ni som känner mig hi hi. Men, jag har landat så gott här, funnit mig till ro helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta att plocka ur lite kartonger minsann.

Ha det fint och njut varje minut.
5 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Härliga bilder Mia..! Och jätteskönt att du tar det som det kommer, att allt är bra precis som det är och att du kan njuta av det.
Jag mailar dig lite senare i kväll :))

Kraaaam
Mia

hemelswitwonenmetbrocante sa...

Hello Mia,
I just discovered your blog and I like it so I will follow your blog from now on.
greetings,
Bertha

Anonym sa...

For en utrolig flott innstilling til livet:)
Er så godt å høre mennesker som tar det som det kommer og jeg tror de er de som har det best og får oppleve mye av livets små gleder:)
Nydelig skrevet:)
Skjønne bilder
Fortsatt herlige dager
Klem Merete

vitarosor.blogg.se sa...

Vad bra att du tar dig tid och njuta nu av sommaren med. Packa upp kan man göra när man vill och har lust.

Kram Susanne

Bitte sa...

Det låter helt rätt att du njuter av sommaren och tar allt som det kommer! :-) Jag har också njutit av sol och sommar runt om i vårt avlånga land under de tre veckor jag har varit ledig. Kanske är det därför som jag känner mig mer utvilad än jag gjort på många år? Sol, hav, rosor och sommarvärme gör själen gott :-).

Önskar dig en fortsatt fin vecka, fortsätt njuta! :-)

Varma kramar
Bitte