Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

fredag 23 oktober 2009

Fredag kväll, vilken härlig kväll.....


Efter förra veckans Stockholmsbesök undrar jag om jag inte fick med mig en liten objuden gäst hem....... hmmmmmmm..........


Så plutteliten så den inte går att se med bara ögonen. Och, om den nu är så liten så kan man ju faktiskt inte låta bli att undra lite över hur i hela fridens namn man kan känna av den objudne gästen så himla mycket.


Vad är det jag svamlar om egentligen?


Jo, en bacill - och den resulterade i följande:

Feber, värk i kroppen, hosta, huvudvärk, halsont, öronvärk.


Då är man inte så morsk alltså.


Men, nu är jag på benen igen! Och tänk, när jag slängde benen över sängkanten för att känna efter om jag var pigg igen, då drabbades jag av nästa anfall..............


Ja, helt otroligt hur den där inredningslustan fullkomligt kastar sig över en sådär pang, bom bara!

Ja, på lite skakiga ben så flyttades det runt och en spegel hamnade på väggen!


Tändstickor - wosch - också var ljusen tända.


Det som bara gör att allting känns så komplett på något vis var ju att barnen hade handlat, lagat mat och jag kunde bara äta och njuta och känna mig riktigt ompysslad.

Finns det nåt bättre en fredagkväll?

Att få umgås med sina barn och dessutom bli så ompysslad.


Nåt jag kan tänka mig mer av *ler*


Nu är det snart dax att fira med en liten tävling för räknaren visar på 20.000 besökare och jag är så himla glad att ni vill kika in hos mig. Kunde jag väl aldrig drömma om när jag drog igång! Tack snälla ni för det!

Önskar er den bästa helgen!

Stor kram Mia

26 kommentarer:

Anonym sa...

Go kväll Mia!

Visst är du som du säger. Fredagen är såå mysig. Här har det tänts ljus i hela huset. Vi har ätit och druckit gott och nu bara slappar alla på varsit håll innan det är läggdags.....njutning!

Du det ska bli spännande att se ringarna. Jag har rätt stora fingrar i omkrets men jag vet inte vad jag har för ringstorlek, får väl gå och kolla det.....

Stora kramen
Lena

♥ Pia... sa...

Min första tanke var..när du skrev om objuden gäst..näääj nu har ho fått lus oxå!!..hihi..men som tur va..inte..:)..Du vet jag lever ju i barnvärlden ..och nu kommer hösten med mössor och sånt och DÅ kommer den där objudna gästen i form av ..små kliande varelser...fast än är det lugnt som tur är..äsch..nog om det...inte så kul att ha feber heller..men inredningsbazilllen DEN är bättre...så fint du gjort..ja jag har inte gjort såå mycket för tillfället..håller på att måla ett skåp..huuuuuuu..vad jobb det var på det..är inne på andra vavet nu..har "bara" två kvar??!!sen ska det bli mer måla av ..sen ska det bli mer måla av och sen ska det bli..ja du ser jag har en lång lista....det lixsom hopar sej lite nu..och lite rörigt blir det i huset..men vad tror du jag gör då??..Jo..sätter mej mitt i allt och knepar och knåpar..den stölletoka....Lite röjde jag visserligen idag.men det är en del kvar..men som sagt..man kan bara göra en sak i taget iallafall..:)..må så gott och fortsätt njuta av ditt ...kram..Pia

Eddan sa...

Kikar in till dig för första gången på mkt länge. Är datorlös och har haft 1000 saker på agendan. Sitter just nu på ett hotellrum och surfar. Har tagit oss iväg till Sundsvall för att shoppa lite nya möbler till lägenheten.

Ser iaf att du lever och har hälsan (även om du varit krasslig ett tag).

Önskar dig en god fortsättning på din nya levnadsbana och hoppas att du har det fortsatt bra.

Trevlig helg!

Kramar från Anette

Vit som snö sa...

Attans små rackare dom där bacillerna! Min dag blev också bacilldrabbad, 10-åringen kom hem med urinvägsinfektion o feber så det blev akutbesök i afton. Lillstackarn, hon hade såå ont! Men sen fick vi ändå mysa med Idol o rå om varann, fredagar är verkligen avslappning!
Vad härligt att du blev så ompysslad av barnen- så goa dom är!
O visst är det ett friskhetstecken att man direkt benen bär börjar styla om i hemmet;-)
Om jag hittar fler av dom söta monogrammen så ska jag tänka på dej!
Ha en fortsatt mysig helg!
Kram Cilla

Britt sa...

ÅH, det låter som en perfekt kväll!

Tråkigt att du blev sjuk efter stockholmshelgen men va skönt att den drog med sig en så trevlig följdsjukdom... ;-)

Kramar Britt

Hanne sa...

Hei Mia!

Takk for koselig hilsen på bloggen min. Skulle ha sendt deg en melding for lenge siden, men bedre sent enn aldri. Alt bra her!

Håper du blir frisk og fin snart igjen! Ønsker deg og dine en kjempefin helg!

Gode klemmer fra Hanne

Lotta-livets väv sa...

Fredagen är en dag full av löften, visst är det så....en hel lång helg ligger framför oss....det är något alldeles speciellt med det!
Så urtrist att få flunsa så där..... skönt att höra att du är på benen och att krafterna återvänt!...och lusten inte att förglömma..... det är inge kul när den vilar sig för länge....
Zorba var bra...bäst var ju helt klart Mikael Samuelsson..en sådan scennärvaro, ett sådant proffs....han förmedlade sina känslor så att man verkligen kände att han VAR Zorba! Sonen hade ju bara en liten roll men det är klart att han är naturligtvis bäst han med...sett med mammaögon!
Kramis
/Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men då har du flunsan avklarad, så skönt. Det är väl bara en tidsfråga innan man får det. Var på Selma i Sunne igår, tandvårdskonferans och vi var 477 personer! Där fanns nog många små bacillusker. Du pysslar så fint, mysigt på en fredagskväll. Och mat blev du bjuden på, det var gulligt gjort.
Ha nu en skön lördag
Goa kramen
AnnaMaria

Tina sa...

Hej vännen!!!
Det smyger omkring så många baskelusker överallt nu...Brrr... har själv dragit på en baskilusk i snart 4 veckor.. men äter kostillskott & använder min näskanna flitigt, så den har inte brutit ut, så jag kan jobba & mår helt ok ändå.
Hoppas du mår bättre idag!
Va nu rädd om dig min vän & krya på dig!! Kram Tina

Unknown sa...

Attans va de där bacillerna ställer till. Skönt att du kryat på dig och att dina goa barn har handlat och pysslat om dig. Skyndar på tillfrisknandet extra.
Fredagskvällarna är allt de bästa, med en hel lång helg framför sig. Mmmm....
Ha de gôtt
Kram Maria

Birgitta sa...

Vad tråkigt att du fick med dej en objuden gäst hem och att den slog till så du blev sjuk. Men ser att du är på bättringsvägen för pyssellusten har återvänt.
Titta in till mej och tävla lite så kanske det känns bättre.
Ha en skön söndag.
Kramis Birgitta

becca sa...

Skönt att höra att du kom på benen igen, vilka gulliga barn du har, skönt att bli lite ompysslad ibland.

Ha en fortsatt bra helg,
kram Rebecca.

Interiörboden sa...

Hej vännen!!!

Det är alltid så kul att komma in till dig och läsa vad du har för dig.... :)
Och såå mysig fredag Ni har haft!
Kan tänka mig att det var riktigt mysigt och att det inte gör något alls om det händer fler gånger...eller hur?! :)

Hoppas att det är bra med dig annars...det var ett tag sedan jag gjorde ett litet inlägg här..men det har varit så mycket att göra nu i butiken....sååå kul!!
Älskar det verkligen :)

Ha nu en jätte bra söndag!!!
Och ta hand om dig!
Många kramar Sandra

Carin sa...

Visst är det väl så att när man börjar bli frisk från en otrevlig och besvärlig sjukdom - vare sig det är förkylning, influensa eller nåt värre - så blir man så glad och positiv!?! Och blir man då dessutom uppvaktad av sina ungar - ja, då måste livet vara härligt!!! :D

Marie sa...

Hihi, precis som Pia trodde jag också att det handlade om löss (jobbar ju också inom barnomsorgen där dessa små rackare dyker upp titt som tätt). Usch, inget kul att vara sjuk, skönt att du känner dig bättre nu.

Fredagkväll är det bästa på hela veckan, när man vet att hela helgen ligger framför en, härlig känsla!

Ha det bra Mia!
Kram Marie

Grön Iris sa...

Ja, bacillerna härjar visst runt här i Stockholm för jag är just på benen efter några dagars hasande och några buntar näsdukar mindre.

Men vilka goa barn du har, dom har ju att brås på. -ler-

Tack för din fina kommentar hos mig.

Stor kram (utan baciller) /Linda

Lilla Blanka sa...

Hej goa Mia!

Usch vad tråkigt med bacillusker...jobbigt när man blir däckad. Men lite mysigt som du skriver, att bli lite omplysslad!

Det ser jättemysigt ut med ditt piffande hemma, underbara fattigmansljusstakar och så himla fint arrangerat!

Åh grattis, eller närmare sagt 20.000 GRATTIS ♥

Härligt med en massa besök som strömmar till! Du är så himla go också, så det är extra kul!

Kram
Mia

Anki sa...

Hej & Tack för titten hos mig!
Men vilken härlig blogg du har...fastnade verkligen hos dig *ler*
Underbara bilder och härligt tänk, och en go värmlänning...
Återkommer gärna och lägger dig i min lista så jag inte tappar bort dig...ok?
Hoppas du kryar på dig nu och blir av med den objudna...jag trodde faktiskt oxå att det var lus först, hihi...

Ha en härlig ny vecka!
Kramis Anki

Unknown sa...

Hejsan hittade hit till dig, vilken mysig blogg du har. Basiller ja dom är ju inte trevliga har själv legat sjuk. ha en mysig kväll/Catthie

Viveka i Bläckhornet sa...

Tack för dina goa ord hos mig :)

Ja det är ju bättre att drabbas av inredningssjukan än influensan...
Hoppas du är helt återställd nu. Själv ska jag ta sprutan nästa vecka så jag hoppas att ingen liten bacill hittar till mig.

Kram Viveka

Myownhome sa...

Ser supermysigt ut. :)

Welanders.Com sa...

Hej Mia!

Det är dig verkligen väl förunnat att bli lite ompysslad, det är nog den allra bästa medicinen mot höstförkylningar! På den tiden då jag fortfarande bodde hemma brukade mina förkylningar och influensor gå över mycket snabbare än de gör idag, allt tack vare mammas hemliga Häxté. Det var en magisk brygd som gjorde underverk, men så här i efterhand när jag vet vad den innehöll, visserligen massa bra örter och så men inget värre än det man kan köpa på hälsokosten, så inser jag att det var nog helt enkelt den där speciella känslan av att verkligen få omsorg som gjorde susen.

Ta hand om dig! Kram Matilda =)

Millas hem sa...

Hej!

Kan inget annat än att hålla med, fredagen är lätt den mysigaste dagen! =)

Kram

Viola sa...

Tror nog att det verkar vara olika virus du har haft påhälsning utav...)föredrar den sista som du nämner...här lever man i ett kaos..och så lär det förbli en månad till...minst...har nog aldrig längtat så att få städat omkring mig..hoppas allt är väl med dig, puss och kram

Lilla Blanka sa...

Hej goa Mia!

Tack..! Ååh du skriver alltid så himla gulliga kommentarer *kram*
och när jag läser dina kommentarer så ser jag numera alltid ditt glada ansikte framför mig och hör din värmländska :)

Jaha så du har haft din diskbänk utlånad? Vad mysigt att få hem den igen, den är så vacker!!!

Skall du ner till Marie på Brocantemarknad förresten på lördag? Undra vilka bloggare som skall dit? Jag åker med några bloggvänner, det skall bli så himla kul!!!

Kram
Mia

hemtrevnad marie sa...

Ja, du Mia...du missade allt nôt idag....inga bilder har jag att visa dig , för vi fick inte fota...men vilka goa människor och vilket hem:)
Huvutet är fullt och jag njuter!!
kraam