Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

fredag 26 augusti 2011

Old city

Nu duggar inläggen tätt här, men som ni vet så skriver jag ofta på inspiration och då kan det bli så här. Och, inspiration det fick jag verkligen i somras när Mia och Gúa var här.

Det är precis sådana tillfällen som jag önskar att jag kunde pausa tiden lite grand - bara för en stund så där. Ni vet som om man pausar en film - freeze - och sedan kan jag i godan ro strosa runt och bara vara mitt i allt det där härliga lite extra länge. Men, det kan man ju på sätt vis göra i efterhand också genom att titta på bilderna och uppleva igen.

I alla fall så hade vi en dag med lite loppisbesök. Skräll va?
Då hittade jag en vattenkanna i zink - yiiihhhhhaaaaaa - för 30:-
Knappt så man tror det är sant. Funderade ett tag på om det kanske var så att den där ettan längst fram hade suddats bort eller nåt?! Men icke.

Då jublar man!

Sen hittade jag då denna fina brevpress.

Och, jag hade ju redan en plats för den här hemma...

Med motiv från Köpenhamn.

Ja, då blev jag så där glad - IGEN!

Idag jobbar jag hemma och i eftermiddag får jag besök. Det ska bli riktigt kul, så nu får jag sätta fart så jag hinner färdigt med jobbandet.

Ha en riktigt trevlig helg!


14 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilken underbar brevpress- motivet är så vackert. Vad illar du min nya lampa då;) hihi skojjar den är inte min mn den är såååå läcker. Ha en fin helg, Kram Johanna

Norrfrids Eija sa...

Men Mia har du fyndat igen! I en oändlig ström av div. skatter, dörrar, krukor, byttor mm mm. här på bloggen. Du är en duktig sakletare!
Ha en fin helg med många fynd!
Eija

rosenälvorna sa...

Vilken härlig brevpress! med Köpenhamn, underbart! Jag förstår att du ville frysa tiden, Gúa är en toppenpingla:) och säker den andra som du träffade också. Christina

Njut av livets goda ting sa...

Hej Mia.
Oj vilka underbar fynd du har gjort, kollade dina senaste inlägg, lyckost säger jag bara :)
ha en fin fredag.
Kram
Jessica

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag är så glad åt alla bilder jag tar, i hemmet, i trädgården, på familjen och vännerna, på resmål, på detaljer och vida vyer...och varje ögonblick, varje händelse och varje motiv kan jag uppleva om och om igen...fast ibland saknar jag stoppknappen...hade faktiskt önskat att jag kunde stoppa en stund när jag busade med mitt barnbarn förra helgen...

Så fina saker du har loppat, du har både tur och blick för de där guldkornen.

Ha en fin kväll och en underbar helg!
Kram,
Regina

Lilla Blanka sa...

Gokväll!

Ja Mia det var ett par riktigt härliga dagar!
Blir så glad när jag tänker på dem och ser bilderna :)
Och nu spritter jag av lycka och du vet varför ;)))

Hör av mig i morgon, det har varit fullt upp i kväll för jag och Niclas skall iväg i morron bitti. Berättar mer över mailen :)

Kraaaaaaam
Mia

helle sa...

Skøn gammel brevpresse du fandt, med et vidunderligt billede.
Tillykke med det og god weekend!

Lotta sa...

Jättefina fynd! Visst är det en härlig känsla??? Bra att kunna jobbahemifrån...Kram Lotta

The Rosegarden in Malevik sa...

olalalala.......du gör verkligen fynd :)
gissa ad vi har för väder nu ?? :)
tja.........enorma regnmängder :) man undrar ju snart...
hoppas allt bra å jag syr vidare på min OP
å missa inte..


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan

Skogslyckan sa...

Vad härligt att du haft en inspirerande sommar full utav fina fynd. Jag har precis besökt staden du har på din brevpress, och andra delar av Danmark. Härligast av allt var att träffa en klasskamrat jag inte sett på 30 år, vilken känsla när det inte känns som mer än ett par år och man liksom bara smälter ihop och pratar i munnen på varandra...Ha en fortsatt mysig helg!
Kram Pia

Farfars stuga sa...

Jättemånga fina saker som du hittat. Själv går jag omkring och ler och myser åt dagens fynd. Får se var den hamnar måste nog prova mig fram lite där.

Kram Cia

Gela sa...

Men vad myckert vackert du visat upp!! Inspirerande ha en fin fin söndag/Gela

Lev Vackert sa...

Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den brevpressen var jättefin, extra fint att det var Köpenhamn. Nu vat jag att du gör jättefina brevpressar också, det har jag sett. Och tänk att det går och hitta en zinkkanna för 30:-, helt fantastiskt! Min lilla har jag köpt för 100:-!
Snart slut på helgen, önskar att dom var lite längre ibland.
Varm kram
AnnaMaria