Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

onsdag 17 december 2008

Julens fröjder...

Jag fyllde år häromdagen och fick så vackra blommor - åh, jag bara njuter!


Men, nu närmar sig julen med stormsteg och jag hinner inte riktigt med känner jag.

Det är full fart i butiken, full fart hemma och på något vis så verkar det som om någon satt överfart på klockan för jag kan bara inte förstå hur jag i ena ögonblicket sätter nyckeln i dörren i affären och öppnar och går in - för att i nästa ögonblick sätta nyckeln i dörren för att låsa och gå hem....... Very strange, hmmmmm!


Det är så mycket jag vill hinna med att göra i affären, jag vill göra arrangemang, jag vill skapa och vara kreativ!


SÅÅÅ, idag gjorde jag helt sonika slag i saken och tog fram tången, ståltråden och kavlade upp ärmarna.


Har fått så mycket inspiration och idéer när jag kikat på olika bloggar och bestämde mig för att göra en egen variant på något jag sett. Såhär blev resultatet:


Jag gjorde en rund stomme och snurrade till ändarna vid fästet upptill, sedan fäste jag fast en del som blev ljushållare och längst ner hängde jag en liten zinkängel. Den här bilden är från skyltfönstret i butiken och jag är ju inte mästerfotografen med stort M precis, men om ni kisar lite med ögonen så kan ni nog urskilja min skapelse *ler*.

Tänk vad gôtt för själen att få skapa lite..........så jag fortsatte med att julpynta lite hemma och kreativitetsvågen drog in genom köket så det till och med blev vågor på duken *ler*.

Tänkte ta och lägga in lite bilder från vardagsrummet nästa gång så får ni stifta lite närmare bekantskap med mina älskade madonnor.


Ja du Britt, du hade helt rätt i att jag kommer att bombardera er alla med bilder nu när jag lärt mig att lägga in dem, hi hi.


Får väl lov att avsluta för idag och då tar jag faktiskt och gör det med - just det - EN BILD!Nu är det slut för idag och tack för idag, också återkommer jag snart igen med en bildkavalkad utan dess like - eller inte. Vi får se vad morgondagen har att ge!


Ta väl hand om er!


Kram Mia

3 kommentarer:

Hanne sa...

Gratulerer med dagen som var Mia!

Det er så hyggelig å følge din blogg! Moro med alle bildene! Ha en fin dag og hils til dine!

Klem Hanne

Pia J. sa...

Hej Mia ! Å vilka underbara bilder...Det är så trevligt att följa din blogg man blir så glad....Många kramar Pia

Prillig sa...

Grattis på födelsedagen i efterskott, vilken dag var det du fyllde? Är du också ett sånt där välplanerat barn som fötts i december? Själv fyller man ju dan före julafton! den är planering det!!

Ser fram emot dina bilder och inlägg. Nån gång nästa år ska jag minsann ta mig en tur till Kil...

Britt