Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

fredag 23 april 2010

Fredagsmys - igen....

Ja, nu är det ju så igen........


Helt plötsligt har det blivit fredag och här sitter jag och undrar vad som hände. Vart tog veckan vägen? Den här tanken slår väl de flesta kan jag tro.

Tiden forsar fram likt en yster vårflod!


Men, den där första tanken ersätts snabbt med nästa - och den här tanken vet jag inte om alla identifierar sig med lika starkt?!
Jag tänker nämligen:
Men, åhhhhh - nu dröjer det ju ända till måndag tills jag får jobba igen!

Det är sådana gånger det är så bra att vara sin egen chef, för jag får ju faktiskt lov att gå hit och jobba precis när jag vill, precis när jag har lust och när andan faller på.

Det är så roligt tycker jag, och en del dagar när jag är på väg till lokalen nyper jag mig lite i armen också säger jag högt till mig själv:
- Mia, det här är på riktigt och dagen idag är ju helt underbar! Så känner jag mig väldigt tacksam en stund. Ja, faktiskt ända tills dess att jag sätter nyckeln i dörren, för då förstår ni - då är det som om inspirationen och skaparlustan står där redo bakom dörren och välkomnar mig. Sen är det som om tid och rum bara försvinner också helt plötsligt har det blivit fredag igen..... Ja, typ!

Den här veckan har jag gjort klart och skickat iväg beställningar, jag har målat och fotat och idag har jag lagt ut lite nya bilder på web-shopen och jag visar lite av dem här också.

Ha nu en helt underbar helg och njut allt vad ni orkar av ledigheten.
Snart är det måndag igen - och då får vi njuta av att jobba igen *ler*

Mia

14 kommentarer:

Home and Lifestyle sa...

Time flies, so enjoy each day!

Wish you a very happy and sunny weekend Mia! Many hugs, Ingrid

Lantliv i Norregård sa...

Hej Mia!!!
Tack för dina alltid så snälla ord om vårt hus!!
Tänk vilken lycka att gå till jobbet med en sån glädje!!! Att få jobba med det du älskar, kan bara inte bli bättre!!
Helgen går snabbt vet du;o)

Ha det bäst söta du!!
Kram Kram Malin

Vit som snö sa...

Hej vännen!
Jaa, jag går ju runt med ett leende och tittar på det vackra staffliet o de fina orden! Du är en fantastisk konstnär!!! Tanken på att staffliet heter Cilla är ju inte lite smickrande:)))
Vad fina saker du lagt upp i butiken nu!
Jaa, jag förstår gott att du kan tillbringa all din tid i din skaparkula, du är inne i ett riktigt skaparflow nu, så härligt att se o höra!
Ha en fin helg gumman!
Kram Cilla

Skimrande kristaller sa...

Känner igen mig i det att veckorna går fort. Måndag och så kommer plötsligt fredag ☺ Men tanken där på fredagen- att det dröjer så länge innan man får jobba är nog inte lika vanligt ☺ Men följer man sitt hjärta vad gäller jobb och eventuelt drömmar, så som du har gjort, kan jag alla gånger tänka mig att den tanken slår in ☺ Så fina saker du visar! Ha en trevlig helg! Å du...det Är måndag snart ☺ Kram Lenita

Lilla Blanka sa...

Hej goa Mia!

Vad underbart att känna sån glädje för sitt jobb! Jag trivs jättebra med mitt men tycker att det skulle vara rätt skönt med lite längre helger, hihi.

Jag kikade in i webshoppen förut och det är så roligt att se allt du skapar, såå fint!

Kram gumman och ha en jättefin helg!!!
Mia

Nattmia sa...

Härligt att känna så.. Jag trivs kanon med mitt jobb oxå men jag är ju faktiskt hellre ledig..

Ha nu en fortsatt bra kväll..

Kram Mia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag är så glad för din skull...tänk att få känna den där glädjen varje dag. Mycket handlar om att få styra sitt arbete och välja det som inspirerar och ger glädje. Ibland är det tyvärr så att iaf jag inte kan styra över mitt arbete, det är andra och annat som bestämmer vad jag ska göra och när.

Njut av din tillvaro, du har det som många drömmer om.

Stor kram,
Regina

Fånga dagen sa...

Hej mia!
Ja du har verkligen kommit långt med din hemsida och vilka fina sakr du visar hela tiden. Härligt att ha ett jobb man längtar till inte alla förunnat, bara att njuta.
Jag har en liten kompis bredvid mig nu som pockar på uppmärksamhet och inte tycker att farmor ska sitta vid datorn så det så.
Ha en skön helg nu
Kram Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja veckorna går fort, och nu svischade fredagen förbi också. Har nog inte riktigt samma iver som du på måndag morgon, men jag gillar mitt jobb skarpt. Härligt och höra hur pigg du är, hoppas det smittar lite för idag ska jag olja golv i uterummet.
Ha en härlig lördag min vän
Stor kram
AnnaMaria

Galtholmen sa...

Ja, jag vet vad du menar... o då är det skönt att vara sin egen. Att styra sitt skapande o sin arbetslust efter egen pipa är inget jag byter mot en anställning.
Önskar att fler fick uppleva denna euforiska känsla, kanske skulle det inte finnas så mycket stress i vår värld...
Kram
Ulrika

Atelje Skärvan sa...

ja, mia om man har ett sådant arbete,det är en hel del som arbetar helger också ha det bra kram Agneta

Country Antiques sa...

Hej Mia! Jag var inne i din webshop och kollade. Vad mycket fina saker du har lagt in.=)
Jättekul att se att du mår så bra och att du skapar för fulla muggar. Jag känner definitivt igen känslan av att längta till sitt arbete...ganska underbart faktiskt.♥

Såg att du fört över.=)

Många kramar, Matilda.

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Mia!

Det var ett tag sedan jag tog mej tid här. Säg hos Cilla det vackra staffliet du gjort! Åh vad du är duktig!
Hoppas allt är bra med dej!

Kram E-K/noll54

Vit som snö sa...

Det lät som en mysig helg med bröllopsmottagning o en skön "bara-vara-söndag". Såklart jag ville visa din fina present, jag är så glad över den! O det hjälper säkert fler att hitta din fina butik, DET gör mej glad också!
Vill du använda bilderna på dom sakerna så är det heeelt ok:)
Jag har bytt ord idag i mitt staffli. Jag är ju svag för skyltar o kort med tänkvärda ord så det passar mej perfekt. Sen kan man filosofera lite extra över dagens ord:)
Ha en fin kväll! Kram Cilla