Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

söndag 18 april 2010

Delad glädje är verkligen dubbel glädje!


Det är ju bara för härligt alltså - glädje!

Det var ju lite av den röda tråden i förra inlägget och efter att ha läst alla underbara kommentarer kan jag bara konstatera att den där röda tråden nu helt plötsligt inte längre är ensam. Det har blivit en massa trådar, ja baske mig en hel varp.
Alla dessa vackra saker ni skriver gör mig så lycklig och jag ska ömsint ta och väva in dem i denna varp och det kommer att bli den allra ljuvligaste vepa som ett öga har skådat.
För något bland det vackraste som finns är omtänksamhet, medkänsla, tacksamhet och glädje. Om man tänker sig alla dessa egenskaper som gnistrande trådar så förstår ni själva hur vacker den här vepan kommer att bli.


Dessutom kommer jag att väva med en liten bit av den där villkorslösa kärleken som man känner i livet ibland. Igår var det nämligen loppis-dax igen. Behöver jag säga att det är jag som är den absolut största entusiasten hos oss när det gäller loppisutflykter? Men, Jan och mamma följde med OCH VI HANN MED TRE STYCKEN!!!!!!!!
Det är här den där villkorslösa kärleken kommer in, för visst tycker de att det är lite roligt - med EN loppis. Men, ni förstår att min glädjeyra efter de första inköpen resulterade i att de hängde med till nästa ställe också, även om de började bli lite slitna.
Ja, men där hittade jag ju något som var så helt fantastiskt förstår ni och då var det ju bara ett stort lyckobubbel som rann ur Mias mun;
- KAN vi åka till ett ställe till?!?!?!.......

OCH, vi kunde!!!!!! Yihhhhaaaaaaa!!!!!!!!!!

Hur ofta hittar man jättebra saker på tre olika loppisar då?

Vi gjorde det kan jag säga, och på hemvägen förstår ni - då satt jag där i bilen med ett enda stort leende i hela ansiktet och ibland så skrattade jag till högt för mig själv. Så där som man bara gör när man är riktigt lycklig. Det är då det där ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" blir så påtagligt - för även om de andra inte kände lika stor eufori över inköpen som jag gjorde kunde de ändå inte undgå att smittas av min glädje.

Bilder på loppis-skatterna kommer, det lovar jag.

Annars fördriver jag tiden med att skapa, ta foton och lägga ut nya bilder på web-shopen.
Ta dig gärna en titt här om du har en liten stund över.
Under veckan kommer det ännu fler bilder.....

Önskar er alla en riktigt härlig vecka. Tänk på att glädje - det är något som vi själva, varje dag, kan välja in i våra liv.

Ha det gott!
Mia

13 kommentarer:

Skimrande kristaller sa...

Jag drar in luft... ett glädje-luft-intag... så härligt du beskriver "delad glädje-dubbel glädje" Du får till beskrivningen SÅ bra. Ja du, TÄNK va ett leende kan smitta av sig!! Härligt! Så kul att du hittade något på alla tre loppisar! Tack för så vackert målande o beskrivande ord! Ha det gott. Kram Lenita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du skriver så bra, jag ser dig framför mig där i bilen. Förstår att din glädje smittade. Gissa om jag är nyfiken på vad du hittat. Jag var på en loppis, liksom i farten på väg till svärmor och svärfars stuga. Men jag hann och hitta en låda och en lykta.
Ha en fin vecka vännen.
Kramar
AnnaMaria

Home and Lifestyle sa...

The translator is funny, I don't understand everything but I wish you a lot of days full with joy!

Have a happy week! Many hugs, Ingrid

Marita sa...

Ja, du har så rätt!! Delad glädje är verkligen dubbel glädje! Så underbart att de ville förgylla din dag med alla loppisar!! Tycker om ditt sätt att beskriva känslan...så målande och så vackert!! Du gör mig alldeles varm i hjärtat när jag läser om din dag! Ska bli så spännande att få se alla dina fynd!
kramar i massor, Marita

Skogslyckan sa...

Mia..jag ser dig sitta och bubbla i bilen, och jag kan mycket väl förstå att du drog med dig de andra. Jag sitter också här och läser med ett STORT leende. Jag vet ingen som sprider glädje som du! Jag har också vart på loppisar, och är också lycklig. Vilket kommer att synas på min blogg imorgon!
Kram Pia

Nattmia sa...

Det smittar inte bara av sig till de som satt i bilen.. Jag sitter med ett leende här jag med efter att ha läst ditt härliga inlägg..

Spännande att få se de ting som gjorde sådan glädje..

Kram Mia

Beatrice sa...

Vilken härlig loppisdag du verkar ha haft! Det ska bli jättespännande att se dina loppisfynd.... jag längtar! :-)

Precis som du skriver så är delad glädje - dubbel glädje, idag till och med trippelglädje :-).

Ha en fin kväll!

Många kramar
Beatrice

Catrine sa...

Jösses, är det någon som delar med sig av glädje så är det väl DU! Man kan väl inte annat än vara glad i ditt sällskap, ialla fall inte jag :-) Ser fram mot att se vad det var för fynd du gjorde... Stor KRAM Catrine

Marie sa...

Hejsan Mia, hoppas allt är bra med dig. Vad roligt att få åka runt på loppisar och göra riktiga fynd.

Ha det gott, kram Marie

Fånga dagen sa...

Ja men Mia vad du är härlig ändå!
Du sprider sån glädje runt dig så jag tror inte du fattar.
Jag känner verkligen av din glädje och sitter och småler när jag läser ditt otroligt vackra inlägg.
Jag känner en kvinna som stickar mycket och hon stickar in sina berättelser i tröjorna, ja på sitt eget vis då, och herregud vilka tröjor människan gör, egna mönster och allt.
Förresten, vilka vackra sakerr du skapat, jag är allt inne då och då och kollar men jag ser fram emot att se det i verkligheten.
Kramar på dig ditt energiknippe
Lena

Lantliv i Norregård sa...

Hej Mia!!!
Vilket sprudlande, vackert och härligt inlägg!!! Även om jag känner mig sååå trött blev jag genast piggare!!! Kan tänka mig vilket stort leende du hade i bilen!! Nu vill jag se dina fynd!!!!!!!!!

Ha det bäst!
Kram Kram Malin

Romantiska Hem sa...

Hejsan Vännen! Tänk att du är så otroligt duktig på att skriva det verkligen berör när du tar till orden. Kram Petra

Galtholmen sa...

Sitter som bäst o försöker väcka mitt inre målarsinne. Solen lyser ute över mil efter mil av fjäll... MÅlade i går, men fick inte till det riktigt. Kom på en bra idé o skrev ett mail till dig... men det går ju inte eftersom jag inte har någon mailfnktion här - bara internet! Du får mail när jag kommer hem. Behöver INSPIRATION... har en idé om vad, men den är liksom fast djupt inombords. Behöver lära mig släppa taget om kraven o ta till mig av din livsfilosofi...
Kram/
Ulrika