Rummet för välbefinnande

Rummet för välbefinnande

söndag 28 mars 2010

Bilder från lokalen - showroom!

Ja, här pysslas och grejas det för fullt!


I förra inlägget visade jag bilder från min verkstad. Idag tänkte jag fortsätta rundvandringen med att visa hur jag inrett mitt blivande showroom. Det är detta rum som man skymtar direkt man klivit innanför dörren och kikar vidare genom den lilla, lilla hallen.

Kommer ni ihåg hur det såg ut innan?

Så här ser det ut idag!

Sett från en annan vinkel av rummet såg det ut såhär tidigare.

Så här ser det ut idag!

Eftersom det är en källarlokal så upptäckte jag att det var lite svårt att få till ljuset.
Det "smickrar" ju inte precis, men jag ska ta och se om jag kan få till det med någon form av trivsammare belysning så kanske det kan ge lite mer magi åt bilderna framöver.

Jag har gjort en liten avdelare i lokalen och på så vis också fått en liten vägg att skylta mot.
Hit fick min älskade diskbänk flytta - right away!

Den är så tacksam att arrangera i och göra små stilleben. Det är Ann-Helen på Himlarum som målat denna möbel och den är som en skatt för mig.

Här ser ni lite av mina alster - smycken, hjärta, lavendelpåsar, en tavla och några trollsländor i tråd som är näst intill omöjliga att se här på bilden.

Det är ju inte helt klart än, men jag har haft lite "för-besök". Skönt att få lite feed-back.
Så i fredags hade jag Sussie här och idag var Matilda och hennes mamma här.
Det är sådana gånger man har lust att hitta den där "frysa-tiden-för-en-stund-knappen"
för det bara säger svisch också har några timmar runnit iväg.
Men, tack snälla ni för underbara tips och idéer. För att jag fick bolla lite med er!
Vill ni se mer bilder - kika in här!

Är det någon som betvivlar mitt lyckorus?!
Varje kväll när jag går och lägger mig har jag ett stort leende i ansiktet, och jag bara längtar efter att det ska bli nästa dag så jag får gå upp och gå till lokalen igen.

Den här veckan kommer det att bli iordningställande i rum nr 3, skapande och påfyllning i web-shopen. Tror kanske att jag tar och bryter av med lite påskfirande också *ler*

Nu önskar jag er en härlig vecka!
Mia

44 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia... så klart jag ska ta Annika mä mäj:).så fint du gjort...ska kike litt mer ikväll här hos dej..sitter på jobbet nu skulle bare logge in mäj på komogo som vi har!!..*fniss*..och kike litte här da..
hej..Pia

LantlivsAnette sa...

Ohhhhh så fint..himmel alltså !! Jag förstår mycket väl att du längtar dit hela tiden !!
Så mysigt och hemtrevligt, vilken lycka !
Ha det så bra min vän
Kraaam Anette

Photo by Maria sa...

Så fint du har gjort det.. Att du har ett leende på kvällarna när du lägger dig förstår jag :-)

Ha nu en bra start på en ny vecka..

Kram Mia

skogslyckan sa...

Att du trivs och har ett leende på läpparna..det hörs. Ditt skrivande utstrålar så mycket glädje. Och oj så fint det blev..inspirationen kommer att flöda i dessa lokaler. Och du vet att det väntar en gammal stege och massor av ståltråd på sin nya ägare här i Skogslyckan...Ha en underbar vecka.

Unknown sa...

Fantastiskt!! Helt otroligt vilken förvandlig du gjort på rummen. Himla mysigt du fått det, förstår om du längtar dit. Skulle jag med göra. Och du, va kul om vi kunde träffas du och jag och Britt. Häftigt :)
Kramar Maria

Galtholmen sa...

Mmmm, vad säger man? Sagolikt vackert! Och jag förstår din entusiasm. Nästan som när man var barn. Kommer du ihåg? Man kunde nästan inte somna för den iver som kröp i kroppen inför morgondagens planerade lek - eller vad det nu var... Undrar var den tog vägen? Letar o letar. Kanske är jag extra trött just nu. Är i slutskedet av stylandet med butiken - öppnar till helgen. Varor som fortfarande är försenade. Lammningen är i full gång, regnet vräker ner, gårdsplan o gräsmatta är leråkrar. Troligen alldeles för mycket negativ energi som flödar för tillfället.
Men min goda mor kommer idag o då ska vi förhoppningsvis slutstyla butiken tillsammans. Sedan avslutar jag dagen med medicinsk yoga.
Grattiskramar från mig/
Ulrika

Pysselpalatset sa...

Härligt Mia, Jösses vad fint du har fått det.Du har verkligen ögat att se det sköna... Njuter av dina bilder. Svårt med belysning... Bäst blir faktiskt lysrör med dagsbelysning.... sedan syr man ett fodral till hela amaturen.. i vitt linne. Detta fungerar faktisk riktigt bra... Maila din adress så kan jag skicka ritningar... kram Jeanette

Fånga dagen sa...

Hej kära Mia!
Jag behöver tacka för all inspiration och glädje du delar med dig av till mig. Få människor går så rakt in i hjärtat som du gjort på mig.
Jag har väldigt lätt att känna av andra människors känslor, på både gott och ont måste man säga men alla gånger jag ser dina inlägg och nu dina härliga bilder som du tagit med kärlek ja äkta sån också då blir jag helt såld.
Du kunde inte gjort det bättre Mia och jag kan verklgien känna din glädje för den smittar av sig till mig också.
Jag önskar dig verkligen lycka till med precis allt du företar dig och jag ser fram emot att få se allt det här inom en snar framtid.
Vet du att jag får lust att måla efter att jag tittat in hos dig.
Många kramar till en go tjej.

Lena

Vit som snö sa...

Jaa Mia du har verkligen fått till det fint, förstår gott o väl att du hållit dej inomhus. Jag skulle aldrig gå hem om jag var i dina kläder;) Bara sitta o njuta o skapa hela tiden!!!
Log åt din kommentar, "nu tänker du säkert schysst".... men det tänkte jag inte:) Vi är ju vana vid snö den här tiden men årets mängder slår liksom alla rekord så jag tror 99 % häruppe överväger söderflytt;) Men innerst inne vet vi att vips så smäller det till o kommer vår här också!
Kram Cilla

Unknown sa...

Hej.
Vilken skillnad. Blev kanon bra. Förstår verkligen din lycka. Jag får själv tillträde till min lokal på onsdag :)

Ha en bra dag.

Mvh Sarah

Svenska inredningsbloggar sa...

Det är helt otroligt hur du har fått till lokalen, på så kort tid dessutom!!! När man ser före- och efterbilderna kan man inte tro att det är samma lokal!

Jag såg de andra bilderna inne hos Matilda och det var roligt att få se dig på bild också! Du ser så harmonisk och rofylld ut :-).

Det ser så otroligt mysigt ut i lokalen så jag förstår att du längtar dit varje dag. Det lät så härligt när du beskrev hur du somnar och vaknar med ett leende på läpparna, jag är glad för din skull! Jag hoppas att du ska flyta på ditt kreativa flow nu.... :-).

Jag blev så förtjust i de där trollsländorna du gjort, jag älskar verkligen trollsländor och har gjort det sedan jag var liten. Jag försökte förstora bilden men det gick sådär på min gamla dator. Vad tar du för dem? :-)

Ha en fin påskvecka!

Många kramar till dig
Beatrice

Bitte sa...

Men, vad blev det nu? Det var ju jag som skrev... fast det förstod du kanske :-).

Kramis
Beatrice

Unknown sa...

Jag betvivlar inte ditt lyckorus!! Vilket lyft du har åstadkommit!! Det där kommer att bli hur bra som helst! Ha det gott. Kram Lenita

Möllebacken sa...

Men! Wow. Hittade din blogg genom Matildas och Beatrices bloggar. Och det var ju en fullträff. Vilken skillnad och jag förstår att det är en lycka för dig att förverkliga din dröm.
Ett stort lycka till och det ska bli spännande att få följa dig i fortsättningen.
Kram pella

Home and Lifestyle sa...

Thanks for your lovely words on my blog...you have a smile on your face because of the results of your work, I have a smile on my face when I read your comment!

Big hugs, Ingrid

...wish you a lot of succes with all you have to do!

Matilda sa...

Hej Mia och tack för senast.=)

Tänk vad man blir glad av att träffa dig. Du har något alldeles speciellt som man inte riktigt kan sätta ord på. Bra är det iaf!

Både jag och mamma bubblade på om din lokal och dina fina saker hela vägen hem. Jag kan lova att det numera finns en kvinna i Brunskog som har snöat in totalt på trollsländor och musslor.;)

Många kramar, Matilda♥

Inspiration i vitt sa...

ojojoj Mia, här händer det grejer minsann. Jag kan känna igenom alla bilder du visar din enorma lycka. Det slår gnistor kring dig och det du har omkring dig, underbart att se.
Vilken total förvandling av lokalen, nu kan du härja fritt och låta flödet och fantasin råda. Massor av påsk kramar till dig/Ingela.

Marie sa...

Så underbart fint det har blivit Mia, förstår att du trivs och att du längtar dit varje dag! Det hade jag med gjort!

Ha en bra påskvecka!
Kramar Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Mia. Äntligen ser jag dina foton, blogger har levt rövare och alla bilder försvann. Sent igår började det fungera igen, och som du har fixat och målat. Det går inte och känna igen lokalen!! Tittade på Matildas fina foton också, du har gjort underverk på så kort tid. Har haft snärjigt, men jag vill så gärna komma och titta hos dig framöver.
Ha en fin påskvecka vännen
Stor kram
AnnaMaria

Britt sa...

underbart Mia! Jag går igång av bara bilderna! Hur ska det bli när jag kommer och besöker dig! ;-)

Ses vi till helgen?

Kramar och kärlek Britt

Huset vid ån sa...

God Morron vännen! Åh, vad mycket fint du har pysslat i ordning! Äggen var superfina! Och jag förstår att du trivs o greja i din lokal, det ser så mysigt ut! Önskar dig en Trevlig Påskvecka! Påskkramar till dig! Therese

Galtholmen sa...

Fick sådan inspiration från din bild av påskäggen, och tänkte att jag skulle fylla en skål med påskägg o lägga på ett bord i min butik. Trodde jag hade fullt med gamla uppe i min låda... men jag hade städat o slängt dem. Tanken föll pladask o liknade mest ingenting.
Och tid att pyssla fram så fina ägg som du gjort, det har jag inte. Men det löser sig, som alltid.
Kram/
Ulrika

Unknown sa...

Vilket underbart ställe du har skapat åt dig! Förstår mycket väl att du både vill och behöver tillbringa mkt tid där och att du vaknar med ett stort leende!
*vill också ha*
Ha en härlig påskvecka!
Kram Allis

Sally och jag sa...

Vad kul att se så fint du fått till det!

Ha en riktigt fin kväll!

Kramar från
Sally och jag

Norregård sa...

Wow!!!!!!!!!
Fantastiskt, förstår att du är lycklig!!!! Bara att njuuuuuuuuuta;o)

Kram Kram Malin

Vit som snö sa...

Tack Mia! Jaa det är ju egentligen inget att basunera ut att man blir äldre;) Men jag har börjat tycka det känns rätt ok med 40 också.
Och kvällen är bokad med middag på fina Sånninggården, maten är gudomlig där!!! Vi blir 19 st så det känns kul!
Nu vill jag önska dej en riktigt underbar påsk! Kram Cilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken dröm! Vilken lycka! Du har jobbat så hårt och det har blivit så fint. Förstår att du känner ett riktigt lyckorus. Sug lite på det här nu. Fira påsk i lugn och ro för den här drömmen finns kvar....

Önskar dig en underbar påskhelg!
Kram,
Regina

Les Cotrions sa...

Hello Mia! I can understand why you spend so much time in your atelier!
It's stunning my dear! I'm impressed of how you make it beautiful in so few time! Each detail is so charming and cured! I truly would like to visit you and see it!!!
Have a great Easter time and be very satisfied of yourself!!!
Big hugs!
Vale

hemtrevnad marie sa...

Å, ja man kan inte tro att det är en källarlokal!!
Så vackert och mysigt du fått det på så kort tid, ja du har väl J till hjälp kan jag tro!
Kan tänka att skaparlusten flödar när man har sådana lokaler...själv sitter jag ju i salen och det ser för bedrövligt ut just nu, allt mitt påskpynt står på varann på ett litet bord, nu håller jag på med en två meter bred gardin och du har ju sett min lilla sal, det finns inte mycket plats...men när jag blir rik du, då ska ha en glasveranda att skapa i, haha!
kram på dig!

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken härlig blogg du har! Kikar gärna in här igen :)

Glad Påsk!

Kram Jes

Noll54/Eva-Karin sa...

Något som väntar på dej hos mej!

LantlivsAnette sa...

Kan du slita dig från lokalen i Påsk !! Hoppas att du får ledigt några dagar så att du får hämta nya krafter och inspiration !!
GLAD PÅSK önskar jag dig vännen
Kraaam Anette

Pysselpalatset sa...

Godmorgon Mia, förstår att du inte har tid med oss..... ler och hoppas du har det bra i ditt nya rum.... vill bara titta in och önska dig en riktigt god och glad påsk.... kram jeanette

Bitte sa...

Kikar in för att önska dig och de dina en riktigt härlig och Glad Påsk! :-) Sköt om dig!

Påskkramar
Beatrice

Bitte sa...

Vad härligt det låter att åka bort i några dagar. Det gör du alldeles rätt i! :-) Hoppas att ni får en fin ledighet och en härlig påskhelg!

Det är ingen brådska med paketet, jag väntar så gärna :-).

Många kramar till dig
Beatrice

Home and Lifestyle sa...

Dear Mia,

Thanks for your best wishes! I appreciate your blog-friendship, your comments always make me so happy!

I also wish you and your family a happy Easter! Enjoy!!

Big hugs, Ingrid

Interiörboden sa...

Hej Mia vännen!!

Åhh, så mysigt du gjort det!!
Du har verkligen förvandlat lokalen!! Åhh, så kul för dig...man blir så glad när man läser att du är såå glad :)
Det är såå härligt att få känna den där känslan, att man hamnat rätt och att man verkligen gör det man älskar!! Det förlänger livet!!

Och tack så mycket för din fina kommentar hos mig...jag vill önska dig en underbar GLAD PÅSK och jag hoppas att du får njuta mycket tillsammans med familjen och vänner och såklart en massa god mat och mycket påskgodis :)

Ha det bäst!!!
Kramar från Sandra/Interiörboden

Fånga dagen sa...

Hej Mia vännen!

Var bara tvungen att gå in och stjäla lite energi av dig efter min hårda arbetsdag idag. Och sen vill jag önska dig en riktigt härlig påsk.

Kram på dig tjejen

Lena

Matilda sa...

Oj! Här var det minsann många kommentarer.=)

Vad kul att du vill vara med i tävlingen. Nu har jag lagt till dig i listan!

Hoppas du får en riktigt fin och glad påsk♥

Kram, Matilda.

VACKRA hem & interiör sa...

GLAD PÅSK!!! Så jättefint du fått iordning i lokalen. En trea? (fniss...) Fattas bara en säng att vila sig på, men det kanske kommer...

Ha en underbar helg!
Kram Pia

Birgitta sa...

Oj vad det hänt mycket här sedan jag tittade in till dej senast. Vad fint du gjort i din lokal. Förstår att du har roligt nästan jämt nu,
Vill önska dej en GLAD PÅSK.
Kramis Birgitta

Huset vid ån sa...

Tittar in o Önskar dig en riktigt Glad Påsk vännen! O Ett stort Tack för dina alltid så positiva o vänliga kommentarer inne hos mig, du gör mig glad! Stor Påskkram till dig! Therese

Anki sa...

Hej stumpan!
Jo jag har allt tittat in till dig ett par gånger, även om det inte blir långa stunder nu när jag har ögonkrångel!
Vilken skillnad, det ser helt otroligt fint ut! Å när du fyllt ut med allt vackert du har, bara mmm!
Du är helt otrolig Mia, jag förstår att du lägger dig med ett leende på läpparna!
Nu får du allt försöka fira liite påsk oxå, och jag önskar dig en mysig sådan!

Massor av påskkramisar!

Tina sa...

Hej Mia!
Tack snälla för din hälsning hos mig! Den gjorde mig så glad.
Oj, blev du sjösjuk av skorna =)
Denna sort ( nån kusin el nått till MBT skorna ) heter negativ häl & har inte riktigt den där gungande sulan utan den är mer byggd som att man städigt går i en liten uppförsbacke =)

Men hallå!!! Va snyggt du gjort!! Det är ju som natt & dag på rummen!! Gud va fint! Jag blir så överväldigad!! Jätte fint.
Har suttit & tittat på alla detaljer & fina ting som finns på bilderna, & jag blir så glad av dem!!!
Ha en underbar påsk.
Kram Tina